Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Odyssey By Car (2001) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 716
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Po Máj 27, 2024 14:36 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Odyssey by Car 1.04 Full /EN

Image

Stručný popis:

Odyssey By Car je hra, která byla vyrobena v roce 2001 společností Oliver Hamann Software. Hra je funkční ve Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Hra i přes svůj jednoduchý grafický design, svým realistickým modelem ovládání zaujala mnoho hráčů. Dnes patří tato hra mezi zapomenuté a oficiální web již neexistuje, hra se tedy nedá zakoupit a sehnat plnou verzi lze pouze nelegálním způsobem. V této hře máte auto s pětistupňovou převodovkou a docela silným motorem, se kterým můžete s autem jezdit klidně dvě stě kilometrů za hodinu (ale ne úplně všude, spíše na dlouhých rovinkách), se štestím by se teoreticky dalo s autem jet rychlostí něco kolem dvě stě padesát kilometrů za hodinu, ale to se povede málokdy. Hra je značně realistická, co se týče ovládání, zde nelze používat pouze plný plyn a při prudší zatáčce pouze plyn ubrat, v této hře se musí používat i brzda, pokud to ovšem není váš záměr nepoužít brzdu a vůz v zápětí ve “stopadesátce” “rozsekat” o nejbližší strom. S autem není problém se dostat do “hodin”, protože s plným plynem na nižší stupně převodovky se auto velice rádo přetáčí. Pro kvalitní poježdění je doporučeno použít herní ovladač s možnou plynulou regulací plynu, brzdy, ale i zatáčení, nejlepšími adepty by mohla být myš, dále volant, možná i joystick či gamepad s páčkami, ale klávesnice bude asi nejhorší adept. Autem se sice dá jezdit i kolem 200 km/h, to ale není vůbec nutné k dosažení cíle hry, cílem hry je projet všechny kontrolní body na trati, k dispozici máte malou mapu s jejich pozicemi a máte na to limit 10 minut, tento limit je stanovený tak dobře, že nemusíte s vozem jezdit tak rychle, ale zase se nesmíte hodně loudat, ovšem také se můžete pouze jen tak projíždět po mapě. Motor vozu se mi zdá poměrně pružný, takže v této hře nemusíte za každou cenu “vyhánět” otáčky do červeného pole, můžete si řadit jako v běžném voze, nebo zvolit převodovku automatickou. Hra rovněž umožňuje hru dvou hráčů na jednom počítači.

Poznámka:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "Odyssey By Car-Full version 1.04-Setup.exe".

• Před prvním spuštěním hry si přečtěte text v souboru "!_CTI_MNE_!.txt". Pokud budete tyto informace ignorovat, hra vám nebude fungovat.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantú nesnášejících staré nebo Retro hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této starší hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: TC13, je vdačný za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 20 Queries ] :: [ 131,783 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,084,791 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]