Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Casanova (2005) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
miroslat   
Uploader


Založený: 02.02.2007
Príspevky: 1368
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Pi Feb 17, 2023 22:05 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

NÁZOV:
Casanova / 2005.2K.CZ
Komédia / Dráma / Romantický / Dobrodružný
USA, 2005, 108 min

Hrajú:Heath Ledger, Jeremy Irons, Tim McInnerny, Sienna Miller, Lena Olin, Helen McCrory, Oliver Platt, Leigh Lawson, Charlie Cox, Stephen Greif, Tommy Körberg, Ben Moor, Eugene Simon, Lauren Cohan, Natalie Dormer, Clive Riche, Kristy DiBiccari, Paola Pessot, Andrea Osvárt, Omid Djalili, Ken Stott, Nickolas Grace, Alexandr Kananovič, Renzo Martini, Paolo De Giorgio, Alessandro Bressanello, Jeanne Mockford, Lidia Biondi, Robert Levine, Carolina Levi, Adelmo Togliani, Francis Pardeilhan, Paddy Ward, Simonetta Bortolozzi

Citácia:
B!shop *****
Naprosto spickova historicka romanticka komedie. Je sice fakt, ze uvod, kdy Casanova jede jak turbo dildo s baterkama Duracell by moh trvat dyl a prilis rychle se to presune do vicemene predvidatelny romantiky, kdy je zamilovanej do jedny zensky, na druhou stranu, diky docela vymakanymu scenari teziciho z nekolikanasobny zameny to ani trosku nevadi. Navic se povedla skvele vyvazit komedie a romantika, pricemz precejen to je hlavne o ty zabavnosti, takze neustale se neco deje, pribeh je perfektne sviznej, hudba rovnez, to vse navic zasazeny do nadhernejch Benatek a sesla se tu skvela herecka sestava v cele s Ledgerem, kterymu to clovek veri, naprosto ultimatnim hovadkem McInnernym a paradnim Ironsem, pricemz vsechny aspon trochu zapornejsi postavy se drive ci pozdejs zesmesni. Proste neda se to brat moc vazne, je to takova saskarna, ale jako absolutne pohodova a zabavna romantika to funguje na vybornou, uz dlouho jsem se takle u romanticky komedie nebavil.


OBSAH:
Benátky, 18. storočie. Bol to legendami opradený dobrodruh, ktorého milostné úspechy inšpirovali desiatky generácií zvodcov. Ona bola najnadanejšou spisovateľkou svojej doby, ktorá čakala na vzácneho muža so skutočným pochopením pre vernosť a vášeň. Keď Giacomo Casanova (Heath Ledger) stretol Francescu Bruniovú (Sienna Miller), našiel svoju ideálnu milostnú partnerku a podľahol jedinej žene, ktorá kedy odolala jeho pôvabom a odmietla jeho milostné návrhy. Aby si získal jej srdce, musel sa pokúsiť dokázať, že je mužom hodným jej milostných ideálov.

CSFD:
IMDB:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


COVER:
Image

MÉDIA INFO:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


KVALITA:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


DWNL:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 20 Queries ] :: [ 3,676 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 57,463 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]