Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 HD Diskusia Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
capslle   
Nováčik

Založený: 12.01.2012
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Ut Mar 06, 2012 14:54 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

minzo Napísal:
Poradi niekto dobry program na konverziu zvuku z dts na ac3 v mkv (matroska)

PopCorn MKV AudioConverter
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=20887
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
starterko   
Nováčik

Založený: 11.08.2012

PríspevokZaslal: St Aug 29, 2012 12:24 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Caute mam LCD LG k tomu zapojeny 3D Bluray prehravac Philips BDP5200 a mam problem pri prehravani 1080p na niektorych filmoch hlavne animacoch mi pri spomalenom zabere poseka obraz.Prehravac je nastaveny na 1080p skusal som aj 1080p 24 a nepomohlo.
MiR3C   
Nováčik

Založený: 04.09.2007

PríspevokZaslal: So Sep 29, 2012 11:12 am Odpovedať s citátomCelkom dole

len mala poznamka, mohli by ste k linkom davat aj sample, lebo niektore mkv na usb na telke nejdu, dik
alebo neviete niekto preco niektore mkv nejdu? ze zly format suboru
bitratom to urcite nie je
ipm   
Nováčik

Založený: 16.08.2009

PríspevokZaslal: Pi Okt 12, 2012 21:12 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Zdar lamaci...
Potrebujem helpnut s najdenim nejakeho normal softu na enkoding videa.
Popis problemu:
Moj DVB-S/S2 Amiko SHD8000 nahra film napr. z HBO HD ale vo formate TS (h264avc+ac3)
Problem je ale v tom ze mam recevier co vie cez passtrough (a xbmc) len AC3 a DTS (ano, idem cez spdif), ale vsetok soft ala xilisoft 4video a pod. pri exoprte do AVI (divx,xvid) nepovoli vobec volbu AC3 a v 5.1 uz vobec nie iba AAC, ale to mi nefunguje spravne (pri analogovom vystupe ano)
A teraz otazka:
Je nejaky soft pre upravu HD videi ktory vie exportovat do AVI (xvid HD+ac3)???
Skoda ze virtualdubmod nevie TS, ten podporoval priamo direct stream copy a prerabal iba video.

Nieco musi existovat pretoze som nasiel StreetDance3D z Xvid+ac3 a mal iba 2,6 Gb a kvalita celkom dobra... Prave toto potrebujem docielit. Zmensit tie 6-8gb nahravky zo satelitu na cca2,5-3Gb Xvid totiz uz ma aj HD podporu a preto ta kvalita celkom ujde aj ked iba v 1280x720 teda 720p

Aky sw mi teda poradite?
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránkyICQ
petulik   
Nováčik

Založený: 29.03.2010

PríspevokZaslal: Ut Jan 08, 2013 23:48 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

chalani neviete mi poradit ako dam mkv ktore ma viac ako 4gb na externy hardisk nejde to skopirovat pri viacerych pripadoch ja si uchovavam vsetky mkv ale stymto mam problem dokonca som nainstaloval aj mkv2ob ale ani to nefunguje na vsetkych filmoch proste to tam nahodim niekedy to prekonvertuje ale vacsinov eror a nemozem stym nic robit neviete mi poradit ja to davam na disc ktory si pychnem do TV cez usb a tak to pozeravam ale nemozem skopirovat ked ma viac ako 4gb prosim mate daku metodu nato Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Treymont   
Nováčik

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: St Jan 09, 2013 7:40 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Neviem ci som ta spravne pochopil, ale tvoj problem je len nakopirovat 4 a viac GB film na ext. HDD? Vravis ze to tak robievas...tak tie doterajsie mkv co pozeravas maju menej ako 4? Very Happy Pravdepodobne mas formatovanie disku FAT32, tak si to zmen na NTFS a uz ti tam pojde nakopirovat aj vacsi subor (typ kopirovaneho suboru v tomto nehra rolu).
Thrax4u   
Nováčik

Založený: 05.06.2007

PríspevokZaslal: St Jan 09, 2013 13:02 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

petulik Napísal:
chalani neviete mi poradit ako dam mkv ktore ma viac ako 4gb na externy hardisk nejde to skopirovat pri viacerych pripadoch ja si uchovavam vsetky mkv ale stymto mam problem dokonca som nainstaloval aj mkv2ob ale ani to nefunguje na vsetkych filmoch proste to tam nahodim niekedy to prekonvertuje ale vacsinov eror a nemozem stym nic robit neviete mi poradit ja to davam na disc ktory si pychnem do TV cez usb a tak to pozeravam ale nemozem skopirovat ked ma viac ako 4gb prosim mate daku metodu nato Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

presne tak problem máš v tom že ti treba dať HDD na NFTS lebo ti stále píše že nemáš dostatok miesta na disku.
Presunul: Ut Apr 09, 2013 17:39 pm poštárik z Sexy Chata do Filmy - HD
matty1989-z   
Nováčik

Založený: 04.02.2012

PríspevokZaslal: Ut Máj 07, 2013 9:44 am Odpovedať s citátomCelkom dole

mal som ten isty problem ked som kupil disk ,,musis proste naformaotvat disk/usb na NTFS ,,určite ho mas teraz naformatovany ako FAT32 .Max velkost jedneho suboru pre FAT32 je 4GB.
rico231   
Nováčik

Založený: 03.02.2012

PríspevokZaslal: Ut Jún 04, 2013 23:45 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Poprosil by som 1080p CZE/ENG + cz/eng titulky

Fast & Furious (2009)
Fast and the Furious: Tokyo Drift

stacia tieto,linky hellshare

dakujem
andrews13   
Nováčik

Založený: 15.05.2007

PríspevokZaslal: Ne Júl 07, 2013 11:10 am Odpovedať s citátomCelkom dole

ahojte,

prosim vas, nema niekto na nejakom ulozisku SHREKa s CZ dabingom v 1080p, vsetky diely? nikde to uz nie je, skusal som vsade (resp. ten posledny netreba, iba ak by bol vo full 1920x1080)

je mi jedno, aky hosting, kupim si tam kredit

dakujem za pomoc

majte sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
---
Odpovedať na tému Thank Post

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému