Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Mutarium Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 716
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Št Jan 26, 2012 0:17 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Mutarium (CZ)

Cover:

Image

Popis hry:

Mutarium je česká realtimová strategická hra, která byla vyrobena společnostmi Zima Software a Fusion Software v roce 1997. Hra byla určena pro počítače s operačním systémem MS-DOS a Windows 9x.

Příběh hry se odehrává v blíže nespecifikované budoucnosti, kdy mamutí koncern NSA vyšle k jednomu z Jupiterových měsíců průzkumnou sondu. Tato sonda zachytí radiový signál, který je dekódován jako volání o pomoc. Zemská celoplanetární vláda vyšle k Jupiterským měsícům vědeckou výpravu. Jenže spojení s výpravou je ztraceno a na posledních záběrech ze sond je vidět jak je kosmická loď vědecké výpravy vtažena pomocí jakéhosi tažného energetického paprsku do útrob obří vesmírné konstrukce. Na tento akt agrese odpoví pozemská vládá silou a stanici cizinců zničí pomocí ozbrojených robotických lodí. Po střetu je zjištěno, že zachránění cizinci budují na povrchu měsíce základny a připravují se na odvetu. Je rozhodnuto přenést konflikt na povrch měsíce, ale předtím je nutné vytvořit takové technologie, aby bylo možné vyrábět potřebnou techniku ze surovin vytěžených na příslušném měsíci. Dostupné měsíční suroviny jsou navenek nevhodné pro výrobu potřebné techniky a vybavení, ale na Zemi existuje technologie, která umožňuje pomocí vzácného těžkého prvku s názvem "Mutarium", transmutovat tyto suroviny na materiály, které se dají k výrobě techniky a vybavení použít. Nicméně je v tom háček, naleziště Mutaria se nachází kdesi na Zemi na území, které je v držení zlých teroristů. Vy jako zástupce koncernu NSA jste pověřen tuto záležitost "vyřešit". V této hře si tedy zabojujete se zlotřilými teroristy, konkurenčním koncernem a zlými emzáky na Jupiterském měsíci, budete cestovat nejen po Zemi, ale i vesmírem a nakonec i časem. Jinak je hra tradiční realtimovou strategií založenou na principu těžby suroviny a její směny za stavby a bojovou techniku. Hra vynikala i tím, že jako jedna z mála umožňovala vytvářet si vlastní druhy bojové techniky z dostupných komponentů a zbraní. Mnoho hráčů trávilo čas tím, že si stavělo speciální druhy super-zabijáckých robotů na míru různým situacím. Hra má slušné ozvučení a na svou dobu i poměrně pěknou grafiku, nicméně asi pravděpodobně neprošla důkladným betatestingem, protože je neskutečně obtížná. Její hratenost je nastavena velmi nevyváženě a protivníci z prapodivných důvodů mají vždy zbraně a opancéřování minimálně o jednu úroveň lepší než vy, a proto v této hře doslova ryjete držkou v zemi, aby jste tento rozpor nějak kompenzovali. Proto byla hra ve své době velmi nízko hodnocena. Pravdou je, že pokud byla tato strategie hrána s pomocí čítů, byla konečně velmi zábavná a hratelná ....

Tento release obsahuje původní originální DOSovou verzi hry včetně integrovaného emulátoru DOSBox verze 0.74. Součástí tohoto releasu je i CD image původního originálního CD, který emulátor používá pro fungování hry, přehrávání videí a hudby. Po instalaci stačí kliknout na zástupce hry na ploše a přes upravený DOSBox se hra automaticky spustí. Nemusíte nic nastavovat, stačí rovnou hrát. Díky integrovanému emulátoru DOSBox je hra hratelná ve Windows 2000, Windows XP, Windows Vista a Windows 7. Hra je kompletně lokalizována do ČEŠTINY všetně dabingu.

Poznámky:

• Součástí instalace je i 536 MB velký, originální CD image s původní hrou, jakmile začne instalátor tento image rozbalovat na disk, vypadá to jako kdyby instalace ZAMRZLA. Není to pravda, buďte trpěliví, nezasahujte vůbec do práce počítače (!) a vyčkejte (na pomalejších strojích i 5-10 minut) - uvidíte že se hra nainstaluje.

• Pokud potřebujete hru zpomalit použijte kombinaci kláves CTRL+F11, pokud naopak potřebujete hru zrychlit použijte klávesy CTRL+F12.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na uštěpačné, jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se pubertálních a postpubertálních hormonálů, srovnávající vzhled, hratelnost a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 517 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Mirror:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: TC13, je vdačný za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 16 Queries ] :: [ 8,356 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 137,769 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]