|
Autor |
Správa |
gulio
Warezák

Založený: 01.08.2010
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Št Jún 29, 2023 8:49 am |
 |
Knights of the Zodiac / Saint Seiya:Rytíři zvěrokruhu– Počátek (2023)
Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy / Sci-Fi
Japonsko / USA, 2023, 113 min
Režie: Tomasz Bagiński
Předloha: Masami Kurumada (komiks)
Scénář: Will Geiger, Kiel Murray, Josh Campbell, Matthew Stuecken
Kamera: Tomasz Naumiuk
Hudba: Jošihiro Ike
Hrají: Makkenjú Arata, Famke Janssen, Sean Bean, Madison Iseman,
Diego Tinoco, Mark Dacascos, Nick Stahl, David Torok
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
WEBRip
Jazyk: EN 5.1
Titulky: SK
Film Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek, natočený podle mezinárodně úspěšného anime,
přivádí ságu Saint Seiya poprvé na velké plátno v podobě hraného filmu. Seiya (Mackenyu),
svéhlavý pouliční teenager, tráví čas boji o peníze, zatímco pátrá po své unesené sestře.
Když Seiya při jednom ze soubojů nevědomky využije svých mystických sil, o nichž zatím neměl
ani tušení, ocitne se ve světě válčících svatých, ve světě prastarého magického výcviku a
reinkarnované bohyně, která potřebuje jeho ochranu. Pokud má přežít a zaujmout právoplatné
místo mezi Rytíři zvěrokruhu, bude muset přijmout svůj osud a obětovat úplně vše.
SCREEN
MediaInfo:
General : Knights.of.the.Zodiac.EN.5.1.SK.Titulky.2023.1080p.mkv
Format : Matroska at 9 018 kb/s
Length : 7,10 GiB for 1 h 52 min 46 s 240 ms
Video #0 : AVC at 8 376 kb/s
Aspect : 1920 x 960 (2.000) at 23.976 fps
Audio #0 : E-AC-3 at 640 kb/s
Infos : 6 kanály, 48,0 kHz
Language : en
Text #0 : UTF-8
Language : sk
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
mrjester
Nováčik
Založený: 27.01.2006
|
Zaslal:
Pi Jún 30, 2023 18:14 pm |
 |
link ma presmeruje na hlavnu stranku fastshare.live...a nie na link s filmom. ma este niekto rovnaky problem? |
|
|
  |
contract
Darca

Založený: 02.06.2007
|
Zaslal:
So Júl 01, 2023 13:52 pm |
 |
mrjester Napísal: |
link ma presmeruje na hlavnu stranku fastshare.live...a nie na link s filmom. ma este niekto rovnaky problem? |
Né film jde normálně ted jsem to testoval |
|
|
    |
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 19 Queries ] :: [ 167,545 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 4,138,669 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|