|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
St Mar 15, 2023 18:25 pm |
 |
NÁZOV:
Dámy alebo nedá mi / Sorority Boys / 2002.2K.CZ
Komédia
USA, 2002, 93 min
Hrajú: Barry Watson, Michael Rosenbaum, Harland Williams, Melissa Sagemiller, Greg Coolidge, Kathryn Stockwood, Heather Matarazzo, Yvonne Scio, Kerri Higuchi, Omar Benson Miller, Stephen Furst, Monica Staggs, Brad Beyer, Anthony Natale, Vanessa Evigan, Sugar Kiper, Samantha Shelton, Brian Posehn, Brian Gross, John Vernon, Peter Scolari, Bree Turner, Cristen Coppen, Tony Denman, Holly Beavon, Daniel Farber, Julia Milova, Stuart Stone, Teri Fruichantie, Victoria Blackburn, Mark Metcalf, Bruce French, Wendie Jo Sperber, Heather Magee-Anderson, Lydia Hull, James Daughton, Brad Grunberg, Rich Ronat, Erin Carufel
Citácia: |
renoarko *****
V podstate je to taká teen-hovadina, akých sú stovky, k tomuto filmu mám však určitú citovú väzbu (ja som sa pri ňom dokonale bavila a dodnes z neho citujem niektoré hlášky). A ešte jedno odporúčanie: Sledujte to len v origináli, dabing to podľa mňa dosť zabil. (Z hlavných predstaviteľov sa stali riadne fešandy, to sa musí uznať)
Elyssea ****
Strašně pitomá, ale taky strašně zábavná komedie. Boj s robertky mě rozesmál a to už se dlouho žádné komedii nepovedlo. |
OBSAH:
Traja výtržnícki študenti Adam, Dave a Doofer sú vyhodení z internátu a študentského bratstva Kappa Omicron Kappa (KOK), pretože upadnú do podozrenia, že potiahli finančnú zbierku na večierok. V prezlečení za dievčatá sa pokúsia dostať späť, aby získali dôkaz o svojej nevine. Udalosti však naberú iný spád a všetci skončia na internáte dievčenského spolku, útočisku málo atraktívnych dievčat (keďže naši hrdinovia očividne kráskami nie sú). Plán sa začne definitívne rúcať, keď sa Dave zaľúbi do jednej zo spolubývajúcich a Adam v prezlečení sa zapáči jednému z bývalých kamatátov. Navyše im všetci denne dávajú pocítiť, aká je to slasť byť neatraktívnym dievčaťom. (oficiálny text distribútora)
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
MÉDIA INFO:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
KVALITA:
DWNL:
ak treba heslo, tak: miroslat |
|
|
  |
Podakovania: poštárik, je vdačný za túto tému.
|
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.4s ] :: [ 17 Queries ] :: [ 196,615 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 3,723,277 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|