|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
So Dec 10, 2022 21:07 pm |
 |
NÁZOV:
Sex, dievčatá, čokoľvek / High Fidelity / 2000.2K.CZ
Romantický / Komédia / Dráma / Hudobný
Veľká Británia / USA, 2000, 113 min
Hrajú: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso, Jack Black, Tim Robbins, Joan Cusack, Lisa Bonet, Catherine Zeta-Jones, Lili Taylor, Natasha Gregson Wagner, Drake Bell, Sara Gilbert, Margaret Travolta, Chris Bauer, David Darlow, Bruce Springsteen, Beverly D'Angelo, Harold Ramis, Aaron Himelstein, Penny Marshall, Scott A. Martin, Joelle Carter, Susie Cusack, Jillian Peterson, Ian Michaels, K.K. Dodds, Alex Désert
Citácia: |
Tom Hardy *****
Nádherný film, ukazující, nakolik tragicky legrační jsou vlastně naše životy. K tomu ta opojná láska k muzice, charismatický John Cusack a fantasticky střelený Jack Black, prostě lahůdka. Film, který je mi velmi blízký... akorát mám menší strach, že čím budu starší, tím mi bude bližší, ale proč se vlastně toho obávat? K čemu jinému by mi byly všechny ty moje lásky:) |
OBSAH:
Vo veku 30 rokov si Rob uvedomuje, že nevie, kam v živote smeruje. Po tom, čo ho opustí priateľka Laura, sa Rob ocitne v kríze a premýšľa, čo viedlo k tomu, že ho opustili všetky dievčatá, že nedokončil vysokú školu a že skončil ako majiteľ obchodu s platňami, kde zamestnal dvoch maniakálnych hudobných fanúšikov. Rob začne reorganizovať svoju súkromnú zbierku platní a spomína na rôzne momenty svojho sexuálneho života spojené s rôznymi piesňami a hudbou, ktoré v tom čase počúval. Postupne však dospeje k záveru, že jeho neúspech u žien nie je jeho prekliatím, ale len dôsledkom nedorozumenia. Jeho úsilie získať Lauru späť je nakoniec korunované úspechom a zdá sa, že kríza konečne ustupuje...
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
MÉDIA INFO:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
KVALITA:
DWNL:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 17 Queries ] :: [ 195,134 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 3,689,302 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|