|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Št Mar 03, 2022 22:15 pm |
 |
NÁZOV:
Krvavé husle / Le Violon rouge / 1998.2K.CZ
Dráma / Romantický / Mysteriózny / Poviedkový
Kanada / Taliansko / Veľká Británia, 1998, 125 min
Hrajú: Irene Grazioli, Clotilde Mollet, Johannes Silberschneider, Jason Flemyng, Greta Scacchi, Sylvia Chang, Xiaoshuai Wang, Carlo Cecchi, Samuel L. Jackson, Colm Feore, Don McKellar, Julian Richings, Sandra Oh, Rémy Girard, Dorothée Berryman, Jean-Luc Bideau, David Gant, Grygorij Hladij, David La Haye, Wolfgang Böck, Dimitri Andreas, Florentín Groll, Russell Yuen, Herman Meckler, Viktor Lorenc, Arthur Denberg, Hong Tao, Anita Laurenzi, Serge Martineau
Citácia: |
petikacka *****
Moje srdeční záležitost...Naprosté hudební orgie s houslemi, které v určitých částech filmu doslova mluví...Když jsem film viděla poprvé v době vzniku, tak jsem seděla jak opařená a tekly mi slzy...Zároveň se mi vryl, tak hluboko pod kůži, že si ho pamatuji už navždy...Miluju vážnou hudbu, protože povznáší duši...Za mě 100%(03.06. |
Citácia: |
lektvar *****
Čo sa huslí týka, je len veľmi málo interpretov, ktorí mi spôsobia zimomriavky. To, čo zrobili v tomto filme, mi spôsobilo zimomriavky, zelektrizovalo korienky vlasov a vtlačilo slzy do očí. Stovka hlavne za hudbu. |
OBSAH:
Slávny taliansky huslista Bussoti, zdrvený smrťou svojej mladej manželky, zmieša jej krv s lakom na husle a vytvorí nástroj so zázračným zvukom. Každý, kto podľahne ich kúzlu, zažije chvíle veľkej slávy, ale nešťastie a smrť, zakliate do zvuku huslí, si vždy vyberú svoju daň. Film Francoisa Girarda Krvavé husle sleduje tragický osud bývalých majiteľov týchto jedinečných huslí v priebehu troch storočí a niekoľkých kontinentov, keď o ne bojujú rôzni záujemcovia na veľkej dražbe hudobných nástrojov. (oficiálny text distribútora)
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
KVALITA:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
MÉDIA INFO: TV Rip
DWNL:
MÉDIA INFO: DVD Rip
DWNL:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
Podakovania: caplan, je vdačný za túto tému.
|
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 17 Queries ] :: [ 140,203 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 3,485,888 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|