|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
St Dec 29, 2021 23:35 pm |
 |
NÁZOV:
Agentka budúcnosti / Ghost in the Shell / 2017.2K-SK,6K-EN
Akčný / Dráma / Krimi / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA / India / Čína / Hongkong / Veľká Británia, 2017, 107 min
Hrajú:Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbak, Chin Han, Juliette Binoche, Takeši Kitano, Lila Fukušima, Kaori Momoi, Chris Obi, Joseph Naufahu, Michael Wincott, Peter Ferdinando, Jutaka Izumihara, Tawanda Manyimo, Julian Gaertner, Pete Teo, Andrew Ng, Anamaria Marinca, Daniel Henshall, Xavier Horan, Tricky, Kai Fung Rieck, Danusia Samal, Lasarus Ratuere
Citácia: |
silentname *****
Počítam, že asi budem v minorite, no ja som si tento film maximálne užil. Nenudilo ma to, vyzeralo to fantastický a ponorilo ma to do príbehu. Nakoľko som ale nikdy nevidel originálny anime film, mám tu možnosť hodnotiť tento film ako samostatnú jednotku a tak sa k tomu aj postavím. V prvom rade je tu vynikajúca vizuálna stránka, ktorá človeka doslova pohltí a mal som chuť v tomto svete stráviť možno aj oveľa viac času. Film má výborné tempo, ide plynule, príbeh je veľmi dobre sledovateľný a má dobrú atmosféru. Potom sú tu postavy. Tie sú tiež veľmi dobre spracované. Najmä naša hlavná hrdinka a jej tím v Sectore 9. Ale je tu aj pár ďalších zaujímavých postáv, ktoré ma zaujali a najmä asi doktorka v podaní Juliette Binoche. Páči sa mi, kde Majorka pochopí celú situáciu a rozhodne sa poznať pravdu, no potom z toho trošku plynie aj môj problém s filmom. Čo sa zloducha týka, tak som to odhadol absolútne presne, o koho pôjde. A vedel som to od prvej scénky, v ktorej sa objaví. A jeho motivácia nie je veľmi zaujímavá a vôbec on sám nie je veľmi zaujímavá postava. Nebudem spoilovať o koho ide, lebo film to chce dať trošku ako prekvapenie, no myslím si, že ak máte nasledovaných veľa filmov, tak to pochopíte veľmi rýchlo. Hudba je vynikajúca a celý čas ma držala. No najmä musím povedať, že je to film, ktorý som si maximálne užil, bavil ma, prial by som si vidieť k nemu pokračovanie a mal atmosféru, ktorá ma celý čas držala a nenudila ma. Nemám s čím porovnať a preto tvrdím, že film sám o sebe podľa mňa funguje veľmi dobre. Rozhodne si myslím, že stojí za vašu pozornosť. Hodnotenie: A |
OBSAH:
Majorka (Scarlett Johansson) je veliteľka Sekcie 9, špeciálnej policajnej jednotky, ktorá bojuje proti tým najhorším kyberzločinom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy je svet závislý na moderných technológiách ešte viac než dnes a každé narušenie technologického poriadku môže mať ďalekosiahle následky. Hrdinka filmu je tiež hi-tech produktom, dokonale vyváženou kombináciou robota a človeka. S ľudským mozgom a vyspelou robotickou schránkou sa Majorka snaží chytiť zločinca, ktorého cieľom je zničenie spoločnosti Hanka Robotics, lídra vo vývoji umelej inteligencie. Majorka sa však nestretáva len so zlom, ale tiež s vlastnými pochybnosťami, keď ju začína zradzovať jediná nedokonalá časť jej inak dokonalého tela – mozog. Čím ďalej častejšie sa jej v hlave vynárajú nezrozumiteľné vnemy, ktoré najskôr potláča, ale neskôr podľahne zvedavosti a túžbe odhaliť túto záhadu. Tieto vnemy by mohli byť odtlačkami jej predchádzajúcej existencie, mohli by byť kľúčom k spomienkam na jej ľudské Ja, ale mohli by byť aj kľúčom k otvoreniu jej osobnej Pandorinej skrinky, po získaní ktorého sa už na svet nebude pozerať rovnakými očami. Pretože všetko je inak...
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
MÉDIA INFO:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
KVALITA:
DWNL:
CZ_SUBTTL:
SK_SUBTTL - iba na japončinu:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
|
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Št Dec 30, 2021 22:28 pm |
 |
Pridané slovenské titulky na časti v japončine. |
|
|
  |
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 18 Queries ] :: [ 145,784 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 3,734,436 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|