|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
So Apr 02, 2022 22:57 pm |
 |
NÁZOV:
Nikdy nehovor nikdy / Never Say Never Again / 1983.2K.CZ
Akčný / Dobrodružný / Thriller
Veľká Británia / USA / Západné Nemecko, 1983, 134 min (Director's Cut: 121 min)
Hrajú: Sean Connery, Klaus Maria Brandauer, Max von Sydow, Barbara Carrera, Kim Basinger, Bernie Casey, Alec McCowen, Edward Fox, Rowan Atkinson, Anthony Sharp, Anthony Van Laast, Ronald Pickup, Valerie Leon, Pat Roach, Gavan O'Herlihy, Robert Rietty, Sylvia Marriott, Marsha A. Hunt, Manning Redwood, Tony Alleff, Milos Kirek
Citácia: |
honajz *****
Protože tohle je návrat ke kořenům, jenž vyjadřuje Q svou slavnou větou: „Snad si zas užijeme sexu a násilí!“ Celý film plyne v lehkém, suše humorném tónu (těch skrytých her se slovy, vtipů v obraze apod. - "Říkala jste, že si mne chytíte později."), opět se zde střídá jedna lokace za druhou, Bond bojuje a mlátí se, ne jako Moore v té době, kdy za celý film nedal ránu pěstí. Dokonce mám pocit, že jsem nikdy neviděl Bonda na koni, zde to konečně někoho napadlo. Souboje jsou dobře vymyšlené a vnitřně vypointované, akční scény napínavé a přehledně natočené, kamera velmi slušná. Jako třešničku na dortu dostaneme kritiku britské byrokracie a lidí, co rozhodují, aniž by byli v terénu, a také mladičkého Mr. Beana jakožto začínajícího agenta. Záporák Brandauer mi sem sednul, Kim Basinger se mi tady nijak moc nelíbí, a Maxe Von Sydow podle mne chtěli původně využít pro nějaký další podobný film, jenž se žel nekonal. Tohle je ukázkový příklad, jak mají bondovky vypadat, možná jen chtělo trochu zrychlit tempo. |
OBSAH:
Agenti pod velením Ernsta Blofelda proniknou do US Air Force a zmocní se dvou letadel Tomahawk. Na pomoc je povolán agent 007, který má získat ukradená letadla zpět a zabít Blofelda. Když krutá organizace SPECTRE unese dvě jaderné střely, vydává se James Bond po jejich stopách. Musí nalézt aktivní jaderné hlavice dříve, než jejich ničivá síla bude obrácena proti okolnímu světu. Smrtící stopa vede k Largovi, charismatickému nepřátelskému agentovi a jeho nebezpečné asistentce Fatimě Blush, krásné vražedkyni, která se nejprve pomiluje se svou obětí a pak ji zabije. Bond také objeví nečekaného spojence v Largově okouzlující milence Domino, která mu pomůže v boji proti silám SPECTRE, jež se blíží s jednou nukleárních zbraní k zamýšlenému cíli - Washingtonu. (oficiálny text distribútora)
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
MÉDIA INFO:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
KVALITA:
DWNL:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 78,885 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,242,998 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|