|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Ne Mar 14, 2021 20:30 pm |
 |
NÁZOV:
Pred úsvitom / Before Sunrise / 1997.6K.CZ
Romantický / Drama
USA / Rakousko / Švýcarsko, 1995, 97 min
Hrajú: Ethan Hawke, Julie Delpy, Andrea Eckert, Erni Mangold, Hans Weingartner, Peter Ily Huemer, Adam Goldberg, Richard Linklater, Paul Poet, John Sloss, Haymon Maria Buttinger, Hanno Pöschl, Tex Rubinowitz, Christian Ankowitsch, Wolfgang Staribacher, Branko Andric, Otto Reiter, Liese Lyon, Dominik Castell, Karl BruckschwaigerI
Citácia: |
Malarkey *****
Konečně jsem se odvážil a po pěti letech, co jsem se poprvé setkal s druhým dílem jsem se nakonec dostal přes třetí i k prvnímu, který to všechno započal. Musel jsem si trošku zavzpomínat, ale nakonec se mi to všechno sešlo. Richard Linklater je génius. Třeba ne ve Všem, ale ve scénářích a režii je snad i nepřekonatelný. Natočit takový romantický opus o třech chodech snad nikdy nikdo předtím nedokázal. Mně se hrozně líbí ta spontánnost, s jakou se Ethan Hawke a Julie Delpy potkají. Taky se mi líbí ta Ethanova troufalost Julii ve vlaku říct, že po Vídni bude chodit celou noc, protože nemá prachy, jenom proto, aby ji vytáhl z vlaku a pak za tu noc zaplatit minimálně tři tisíce šilinků. Fascinují mě ty nepřeberné množství dialogů, které mezi sebou vedou. Ať už o umělcích, o lásce nebo prostě jenom o rodinách, životech a skutečnostech všedního dne. Tenhle film tak nějak plní sen každého, kdo si myslí, že na každého v tomto světě čeká osudový člověk, se kterým si sedne už v tom momentě, kdy se na něj podívá. Ethan a Julie jsou jedni z těch, kterým se to podařilo a já jsem byl rád, že jsem byl jejich setkání součástí. |
OBSAH:
V rychlíku jedoucím z Budapešti se potkávají francouzská studentka Céline (Julie Delpy) s americkým mladíkem Jessem (Ethan Hawke) a spontánně se rozhodnou vystoupit ve Vídni. V romantické atmosféře noční rakouské metropole mají čtrnáct hodin na vzájemné poznávání se a řešení vážných i nevážných témat. Co nastane po úsvitu? První snímek ze slavné trilogie, kterou režisér Richard Linklater (ikona amerického nezávislého filmu) rozšiřuje vždy po devíti letech se stejnými herci.
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
MÉDIA INFO:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
KVALITA:
DWNL:
Kompletná "Before" trilógia
COVER:
DWNL:
bez hesla- pridaný záznam pre opravu dát |
|
|
  |
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 16 Queries ] :: [ 4,237 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 107,430 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|