|
Autor |
Správa |
miroslat
Uploader

Založený: 02.02.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Št Sep 30, 2021 23:48 pm |
 |
NÁZOV:
Zrodenie legendy / Su qi er / True Legend / 2010.6K.CZ
Akčný / Dráma / Historický
Čína / Hongkong / Tchaj-wan, 2010, 116 min
Hrajú:Vincent Zhao, Michelle Yeoh, Xiaogang Feng, Jay Chou, David Carradine, Xun Zhou, Xiaodong Guo, Gordon Liu, Andy On, Luxia Jiang, Cung Le, Conan Stevens, Kar-Yan Leung, Jacky Heung, You Zhang, Hanwen Sun, Ze Li, Davy Williams
Citácia: |
EvilPhoEniX *****
Tohle mě rozsekalo. Měl jsem pocit, že z Asie jsem už viděl všechny špičkové Martial Arts mlátičky, ale tohle byl hrubý rest. Už jen úvodní dech beroucí akční scéna mě posadila na zadek a věděl jsem, že tohle mi sedne. Příběhově to sice vykrádá lec který kultovní akční film, ale na to sere pes, vizuálně je to pestré, akční scény úžasné ( dobré slow motiony i solidní choreografie) a víceméně akce střídá akci, takže o nudu není nouze. Akce má také dobře zvolené lokace, hlavní záporák namáčející si ruky v jedovatých hadech, škorpionech, aby dostal větší sílu bylo refrešující. Příliš mě nebavila filosofická wu xia stránka ve středě filmu, ale to krásně vynahradilo 15 minutové finále proti spoustě gorilám, za což musím jít na 5*. Za poslední dobu mi True Legend udělal největší radost. 85% |
OBSAH:
Majster bojových umení So Chan je bohatý muž žijúci v období dynastie Čching a je doslova posadnutý umením Kung Fu. Keď sa však stane obeťou sprisahania, stratí svoje bohatstvo a postavenie spolu s celou rodinou. Zrazu sa stane žobrákom, premýšľa o svojej minulosti a usilovne sa snaží zmeniť svoj život. Po tom, čo ho označili za "kráľa žobrákov", So Chan opäť povstáva ako legenda kung-fu, vlastenec a ľudový hrdina.
CSFD:
IMDB:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
COVER:
MÉDIA INFO:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
KVALITA:
DWNL:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.
:: Powered by phpBB © 2025 phpBB Group ::
[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 17 Queries ] :: [ 159,422 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,950,644 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]
|