Autor |
Správa |
jollyhusky
Nováčik

Založený: 08.10.2006
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Ne Jan 20, 2008 13:39 pm |
 |
Dnes som pri potulkach po internete natrafila na velmi dobry vyhladavac hudby! Vsetko, po com som tuzila, som si uz stiahla. Vyskusajte! Ja uz ho mam v zalozkach
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
//..oznacil som za dolezite..toto pomoze asi dost ludom..
//..FcBF..
O.K.
Pridavam dalsi, ktory som skusala cca 1 tyzden s kamosmi. Osvedcil sa.
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Dalsi, na ktorom sa nachadza viac ako 2 000 000 zloziek:
Dalsi, tiez celkom fajn:
Dalsi:
Dalsi, ktory vyhladava na rapide. A tam uz je skoro vsetko.
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
   |
Podakovania: tomato, mirco, FcBaselFan, frenky, lalala, Reli.C, Jacob5ko, tereza7, malisko, DanielDevil, Withy, wolodo, Neo113, scrat, akzuz41, LoGaN, Broniq, mirekturek, GoogleMan, hektorbk, Vilanius, tulipan, Ivka125, Pipo_TeamLamaZ, Pirat, Prelude, milos98, snopy33a3, 777bubcik, drevos22, vladis85236, sú vdační za túto tému.
|
wolodo
Darca
Založený: 24.08.2006
|
Zaslal:
Št Jan 24, 2008 11:04 am |
 |
ehm neviem ci to pomoze ale takych stranok je o daco viac, aspon mne sa casto osvedci Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
ale to tunese je tiez coolove  |
|
|
  |
Jacob5ko
Nováčik
Založený: 09.06.2007
|
Zaslal:
Št Jan 24, 2008 13:38 pm |
 |
tiez pridavam jednu:
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
bladex
Nováčik

Založený: 03.01.2006
|
Zaslal:
Št Jan 24, 2008 16:05 pm |
 |
aspon aj som tam nasiel vsetko mozne  |
|
|
   |
sluggy
Warezák
Založený: 02.02.2007
|
Zaslal:
So Jan 26, 2008 16:46 pm |
 |
a este druhy sposob ktory sa mi velakrat osvedcil..
skuste dat do google vyhladavanie v takomto tvare...
tvar: Artist - Nazov Songu.mp3 + mylivepage
napr: Lifehouse - Storm.mp3 + mylivepage
alebo...
tvar: Artist - Nazov Songu.mp3 + webovastranka
napr: napr: Lifehouse - Storm.mp3 + webovastranka
..a dalej uz asi viete ako tahat pesnicky z tychto stranok akou je
webovastranka sk/cz/ru
...a forko kde najdete mp3 z reklam je.. ost tam uz
nemaju cize to nie je ziadny link na warez 
|
|
  |
Sieg-Fried
Pokročilý
Založený: 11.11.2007
|
Zaslal:
Ne Feb 03, 2008 12:19 pm |
 |
Nechapem preco le nevidim tu
----> ak to tu nevidim preto lebo to sem nepatri tak a ospravedlnujem a zeditujte mi to...popripande ot zeditujem potom ja.....
- pokial stahujete z tadeto tak vsetky mp3 su ulozene na inych serveroch a strankach, zvycajne na dalsich vyhladavaoch free hudby cize aj cez tie odkazy najdete dalsie a dalsie ako napriklad tento mam z tade
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa - je to azbukou ale nazvy po anglicky.....inak hlavne ruske vyhladavce boli kedysi dobre ale uz neviem ake ...mal som ich v Zalozkach ale odvtedy sa uz reinstol Windows velakrat....a zabudol som ich zalohovat....takze sem aj s tymi ruskymi
a dalej este
PLUS nejake tie ceske
|
|
  |
djkuko4
Nováčik

Založený: 21.09.2007
|
Zaslal:
Ut Feb 05, 2008 11:55 am |
 |
alebo este co pouzivam ja
|
|
   |
J.B.Theker
Nováčik
Založený: 18.01.2008
|
Zaslal:
Št Mar 13, 2008 17:51 pm |
 |
ešte jeden blog kde je plno Greatest hits albumov, ale aj inych.... ale, veduci sa to rozhodol zrusit tak sa ponahlajte !
|
|
  |
sluggy
Warezák
|
Zaslal:
St Mar 26, 2008 22:21 pm |
 |
viem zeby sa to tu mozno nehodilo pretoze je to app k tomu
free ale urcite to dost ludom pomoze takze to sem postem...
jedna sa o program [freeware] v ktorom staci zadat co hladate a
skoro vsetko vam najde :] .. funguje na principe P2P.. ved
vyskusajte sami
pokial si chcete viac precitat o tomto programe, citajte na
|
|
  |
GoogleMan
Nováčik
Založený: 12.01.2008
|
Zaslal:
Pi Apr 04, 2008 18:18 pm |
 |
Caute asi to sem nepatrý ale dúfam že neporušujem pravidlá ale chcem sa spýtať prečo na stránke Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa keď si dám vyhľadať nejaký song tak mi ho nájde tak som štastný ale keď kliknem na Download tak ma presmeruje na stránku: Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa a iba mi ju prehrá, tak som sa tam skúsil free zaregistrovať ale nedá sa to stiahnuť neviete či niečo robým zle alebo je to už nefunkčné alebo čo?ďakujem za pochopenie.
P.S. Som tu druhý krát tak dúfam že ma neukrižujete.  |
|
|
   |
sluggy
Warezák
|
Zaslal:
Pi Apr 04, 2008 18:53 pm |
 |
asi je odkaz na ten site len pri niektorych mp3s pretoze mne to nerobi |
|
|
  |
doks
Nováčik
Založený: 07.04.2008
|
Zaslal:
Po Apr 07, 2008 19:02 pm |
 |
Cawte
vsetky stranky co ste sem dali su fajn len jedna ako druha.Ja by som chcel nieco take kde zadam nazov albumu a ja ho stiahnem krasne....alebo nieco podobne...neviete o niecom?  |
|
|
  |
wolodo
Darca
|
Zaslal:
Po Apr 07, 2008 19:22 pm |
 |
nie take nieco nenajdes.... take daco by uz uplne zrusilo warez fora
to hladaj tu!... nebude to asi nikdy free |
|
|
  |
Frico666
Nováčik

Založený: 02.03.2008
|
Zaslal:
Ut Apr 08, 2008 7:04 am |
 |
[quote="Fatal"]
[size=11][b] Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
* z tej stranky som stahoval hudbu pred tym nez som nasiel nieco ako eMule alebo DC++....vrelo neodporucam skoro kazda mp3jka je dakym sposobom zavirena atd... |
|
|
    |
Lanmi
Warezák

Založený: 12.11.2006
|
Zaslal:
Št Máj 01, 2008 8:33 am |
 |
taktiez dobra stranka na mp3
|
|
   |
DjBass
Warezák

Založený: 16.04.2008
|
Zaslal:
Ne Máj 04, 2008 22:34 pm |
 |
|
  |
wolodo
Darca
|
Zaslal:
Ut Jún 17, 2008 9:08 am |
 |
hladal som jeden song... a ani jeden vyhladavac co sme tu dali mi to nenasiel a az tento... vlastne to prehladava nazvy suborov na rapide (aspon tak to vidim ja) a na rapide je uz dnes skoro vsetko
/edit sice teraz mi to vypisuje error ale neviem islo to necham to tu... |
|
|
  |
southpole
Helper

Založený: 04.12.2007
|
Zaslal:
Ut Jún 17, 2008 11:38 am |
 |
doks Napísal: |
Cawte
vsetky stranky co ste sem dali su fajn len jedna ako druha.Ja by som chcel nieco take kde zadam nazov albumu a ja ho stiahnem krasne....alebo nieco podobne...neviete o niecom?  |
take neexistuje to je mylna predstava o internete tych ludi ktori tomu vobec nerozumeju... dakujte ze existuje forum lamky.net  |
|
|
   |
|
|