Autor |
Správa |
Immortal
Uploader
Založený: 16.09.2007
SMS donate: 0
|
Zaslal:
St Máj 04, 2011 20:45 pm |
|
Info
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Direct Download - sharerapid - CD1
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Direct Download - hellshare - CD1
Direct Download - sharerapid - CD2
Direct Download - hellshare - CD2
Direct Download - sharerapid - CD3
Direct Download - hellshare - CD3
Direct Download - sharerapid - CD4
Direct Download - hellshare - CD4
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
|
rastler
Nováčik
Založený: 28.12.2008
|
Zaslal:
St Máj 04, 2011 21:59 pm |
|
ked to nakopirujem do konzoly ...\GAMES\HRA\EBOOT.PBP psp mi to nenačíta neviete mi poradit? system software mam 5.00 M33-3 |
|
|
|
Immortal
Uploader
|
Zaslal:
Št Máj 05, 2011 5:46 am |
|
Ja mam 5.50gen-d3 + prometheus patch (v.4) a ide mi to bez problemov.
Nevravim ze to musis updatovat ale ak chces pomoct tak napis presne co nejde - spustis hru a co sa stane ? Napise nejaku chybu ? |
|
|
|
rastler
Nováčik
|
Zaslal:
Št Máj 05, 2011 6:56 am |
|
Immortal Napísal: |
Ja mam 5.50gen-d3 + prometheus patch (v.4) a ide mi to bez problemov.
Nevravim ze to musis updatovat ale ak chces pomoct tak napis presne co nejde - spustis hru a co sa stane ? Napise nejaku chybu ? |
to je to ze ju vobec neviem spustit,,,nakopirujem subor do PSP a ked ho zapnem, tak tam tá hra ako keby vobec nieje ....bežne mi idu všetky hry, problem mam len z hrami z PSX |
|
|
|
Immortal
Uploader
|
Zaslal:
Št Máj 05, 2011 7:51 am |
|
PSX hry idú do PSP/GAME
ale nestačí skopírovať len image (eboot), ale musíš to celé skopírovať aj so zložkou v ktorej to je (FFIXCZ) |
|
|
|
rastler
Nováčik
|
Zaslal:
Št Máj 05, 2011 9:16 am |
|
PSX hry idú do PSP/GAME
ale nestačí skopírovať len image (eboot), ale musíš to celé skopírovať aj so složkou v ktorej to je (FFIXCZ) |
urobil som to tak, ale chyba bude asi v tom ze tam chýba súbor key.bin ...nevies ho nejako uploadnut? |
|
|
|
Immortal
Uploader
|
Zaslal:
Št Máj 05, 2011 9:29 am |
|
Nič tomu nechýba. Jednoducho to musíš aj so zložkou nakopírovať do PSP/GAME
Keď tak spravíš tak sa ti musí zobraziť hra v psp-čku
a ešte si skontroluj či sa ti hra nezobrazila úplne dole medzi poslednými hrami... Ak si to tak nakopíroval a tá hra sa ti tam napriek tomu nezobrazí tak neviem kde nastala zrada |
|
|
|
rastler
Nováčik
|
Zaslal:
Pi Máj 06, 2011 15:53 pm |
|
Nič tomu nechýba. Jednoducho to musíš aj so zložkou nakopírovať do PSP/GAME
Keď tak spravíš tak sa ti musí zobraziť hra v psp-čku
a ešte si skontroluj či sa ti hra nezobrazila úplne dole medzi poslednými hrami... Ak si to tak nakopíroval a tá hra sa ti tam napriek tomu nezobrazí tak neviem kde nastala zrada |
no nezobrazila sa vobec |
|
|
|
|
|