Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Resident Evil 3: Nemesis (1999) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Pi Okt 14, 2022 12:05 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Resident Evil 3: Classic REbirth /EN /Repack

Image

Stručný popis:

Resident Evil 3: Nemesis je slavná apokalyptická 3D akční adventura, která byla vyrobena v roce 1999 společností Capcom Co. pro herní konzole Playstation 1, Dreamcast a počítače s operačním systémem Windows 9x. Jde o třetí díl v herní sérii "RESIDENT EVIL". Tato hra využívá neoficiální patch "Resident Evil 3: Classic REbirth", který umožňuje původní hře z roku 1999 fungovat ve Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšší.

Třetí díl akčního hororu Resident Evil se odehrává ještě před dějem druhého dílu, ale končí až po něm. Hlavní hrdinkou je členka zvláštní jednotky S.T.A.R.S., Jill Valentinová. Díky náhodnému generování nepřátel a objektů po loadingu jde hra dohrát na víc způsobů. Ve hře se objeví pár nových nepřátel jako například Drain Deimos, Brain Suckers, Hunters, hlavní nepřítel Nemesis a také pár bossů. Dále budete opět řešit logické hádanky, kterými si například otevřete cestu dál, a nebo získáte cenný předmět či novou zbraň. Z těch například klasickou Berettu, brokovnici benelli M3S, M4A1, granátomet, pětačtyřicítku Magnum anebo třeba i raketomet. Po dokončení hry budete mít k dispozici takzvaný mercenaries mód. Zde vás vystaví zkouškám a čím rychleji proběhnete level, tím větší budete mít odměnu, za peníze si pak budete moci koupit zbraně, vylepšení anebo obleky. Například si tedy budete moci koupit raketomet s neomezenou municí či rotační kulomet.

Poznámky:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "Resident Evil 3-Classic REbirth-Setup.exe".

• Tato hra využívá neoficiální patch "Resident Evil 3: Classic REbirth", který jí umožňuje fungovat na moderních operačních systémech Windows.

• Před instalací hry aktualizujte ovladače grafických karet na co nejnovější verze a rovněž si nainstalujte starší balík herních ovladačů DirectX 9.0c a všechny dostupné balíky systémových knihoven "Microsoft Visual C++ Redistributable Packages". Pokud to neuděláte nebudete mít zaručeno, že vám hra po instalaci najede na první dobrou. Zmíněné balíky knihoven a ovladačů najdete na internetu.

• POZOR! Tato hra byla na počítače s operačním systémem Windows původně přeportována z herní konzole Playstation 1. Její ovládání je tedy oproti běžným standardům značně nezvyklé a proto je DŮRAZNĚ DOPORUČENO prostudovat si manuál a popis ovládání ke hře. Oba tyto dokumenty jsou k dispozici v zapakovaných souborech "resident_evil_3-manual.zip" a "resident_evil_3-reference_tables.zip".

• Hru ukončíte tak, že stisknete několikrát za sebou tlačítko "F9".

• Pokud by hra vyžadovala zadání CD klíče, prohlédněte si obsah souboru "CD-KEY.txt", který se nachází ve složce hry. Nebo pokud je tohle pro vás extrémě složitý úkon, klikněte vlevo dole v liště Windows na tlačítko "Start" a ze seznamu aplikací vyberte složku s touto hrou a po otevření složky zvolte položku "CD Key" (ikona s klíčem).

• Pro rozbalení archivu DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME POUŹÍT APLIKACI "WinRAR" ve verzi 5.0 a vyšší. V ŽÁDNÉM PŔÍPADĚ NEPOUŽÍVEJTE STARÉ VERZE WinRARu NEBO JINÉ "NÁHRAŽKOVÉ" DEARCHIVERY! V případě, že vám váš dearchiver hlásí chybu při rozbalování souboru PŘEINSTALUJTE HO NA NEJNOVĚJŠÍ VERZI PROGRAMU WINRAR NEBO 7ZIP! Každý zdejší archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě doopravdy poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této staré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Image

Image

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 13,499 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 190,282 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]