Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Advanced SystemCare Pro 14.0.2.171 Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
Hellboj66   
Nováčik


Založený: 20.11.2019
Príspevky: 66
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Ne Nov 08, 2020 15:28 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Advanced SystemCare Pro 14.0.2.171

Image

Pro lepší ochranu online soukromí uživatelů pomocí Advanced SystemCare je nově přidána karta „Chránit“. Poskytuje rychlý přístup k ochraně prohlížení před sledováním automatickým čištěním stop soukromí po zavření prohlížeče. Také detekuje a odolává útoku škodlivého pluginu nebo panelu nástrojů pomocí prohlížeče Anti-Tracking a Cleaner Plugin / Toolbar Cleaner na této kartě.

Toolbox vždy nabízí efektivní nástroje, jako je nový Startup Manager, řešení na jedno kliknutí, které výrazně zkrátí dobu spouštění systému optimalizací zbytečného spuštění a servisu.

Klíčové výhody pokročilé SystemCare:
Udržuje váš počítač v provozu na špičkovém výkonu. Plně optimalizuje Windows pro maximální výkon systému a nejvyšší rychlost internetu. Promění váš počítač na pracovní počítač, produktivní pracovní stanici, zábavní centrum, herní stroj nebo vědecký počítač.
Chrání zabezpečení počítače pomocí extra ochrany. Detekuje a analyzuje bezpečnostní prostředí Windows. Skenuje a odstraňuje spyware a adware pomocí aktuálních definičních souborů. Závěrem to brání spywaru, hackerům a únoscům v instalaci škodlivých programů do vašeho počítače. Vymaže a aktualizuje historii aktivit vašeho počítače.
Jediným kliknutím vyřešíte až 10 běžných problémů s počítačem. Jediným kliknutím skenuje a opraví deset problémů s počítačem a chrání počítač před skrytými bezpečnostními hrozbami.
Optimalizace v reálném čase s funkcí ActiveBoost. Tato technologie aktivně běží na pozadí a inteligentně spravuje systémové prostředky v reálném čase. A neustále detekuje neaktivní zdroje a optimalizuje využití CPU a RAM.
Cloudová technologie pro aktualizaci databáze. Nová technologie „Cloud“ zajišťuje, že databáze je neustále aktualizována. Abyste mohli těžit z nejnovějších definic a konfigurací.
Více než 20 specializovaných inteligentních nástrojů. Funkce Toolbox obsahuje nástroje pro čištění, optimalizaci a opravy systému, nástroje pro vylepšení zabezpečení. Také nástroje pro plnou kontrolu nad PC systémem.

Další funkce:
Vylepšete svůj počítač pro práci i hraní her. Nyní máte dvě možnosti Turbo Boost, pracovní režim a herní režim. Kromě toho nyní můžete na hlavní obrazovce upravit konfiguraci každého režimu.
Hluboká čistota a optimalizátor registru nové generace. Bezpečně čistí nevyžádanou poštu, komprimuje nadýmání registru. Defragmentuje také celý registr pro maximální výkon. Vyhledá a opraví chyby registru, které jiným nástrojům chybí díky technologii „Deep Scan“.
Automaticky pracuje na pozadí. Tento výkonný nástroj pracuje nepřetržitě, automaticky a tiše na pozadí vašeho počítače. Program můžete nastavit podle pravidelného harmonogramu nebo ho můžete nechat automaticky fungovat, když je počítač nečinný.
Vylepšený modul péče. Nový vývoj v modulu „Péče“ zahrnuje funkce, jako je „Optimalizace spuštění“, která mnohem efektivněji prohledá a vyčistí váš počítač.
Výkonná defragmentace pevného disku. Rychlá, výkonná a neuvěřitelně efektivní funkce Defragmentace disku pro defragmentaci pevných disků. Až 10krát rychlejší než jiné defragmentační nástroje.

Jazyky: angličtina, arabština, běloruština, bulharština, čínština Simp, ChineseTrad, čeština, dánština, holandština. Finština, francouzština, němčina, řečtina, maďarština, italština, japonština, korejština, nederlands. Polština, portugalština (PT-BR), portugalština (PT-PT), ruština, srbština (cyrilice). Srbština (latinka), slovinština, španělština, švédština, turečtina, vietnamština.

Co je nového:
+ Nový režim AI poskytuje optimální řešení pro čištění a zrychlení počítače na základě stavu vašeho počítače
+ Nové uživatelské rozhraní přináší intuitivnější interakci
+ Nové aktualizace stavu softwaru o 33% více zastaralých programů pouhým jedním kliknutím
+ Nový optimalizátor spouštění rozšiřuje databázi o 42% a přidává detekci zkratek a odkazů, pro celkovou správu spouštěcích položek a rychlejší Spuštění počítače
+ Nově podporuje detekci stavu antiviru a brány firewall a jejich přímé povolení pro zabezpečený počítač
+ Kontrola nového disku detekuje a opravuje chyby disku pouze jedním kliknutím
+ Vylepšené čištění nevyžádaných souborů a Zaměření ochrany osobních údajů pro důkladné vyčištění, abyste získali více místa na disku a Zajistěte vyšší zabezpečení soukromí
+ Posílené čištění registru pro vyčištění o 10% více neplatných záznamů pro rychlejší odezvu systému
+ Optimalizace rozšíření Surfing Protection a rozšíření jeho databáze o 8% pro bezpečnější a plynulejší procházení
+ 4% větší databáze Anti-Spyware pro bezpečnější systém
+ Přidaná podpora pro Microsoft Edge (Chromium) v ochraně prohlížeče, odstranění spywaru, soukromí Sweep, Internet Boost a Security Reinforce
+ Optimalizované spouštěcí a skenovací algoritmy Advanced SystemCare pro rychlejší spuštění a odezvu
+ Vylepšený čistič disku pro uvolnění více místa na disku
+ Skener klonovaných souborů přidává funkci náhledu souboru
+ Podporuje 37 lokalizovaných jazyků
+ A další mohou být objevili jste

Domovská stránka:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Info ochrana:
Citácia:
Velikost: 54,25 MB
Advanced SystemCare Pro 14.0.2.171 Vícejazyčný + crack


Stahuj:

Ulož.to

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


FastShare

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Webshare

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Rapidgator

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


FileFactory

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Bez hesla / No password
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 160,503 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,384,312 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]