Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Dragon Age: Origins (2009) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: So Okt 17, 2020 15:20 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Dragon Age: Origins - Ultimate Edition / EN / CZ / GOG

Image

Stručný popis:

Dragon Age: Origins - Ultimate Edition je fantasy RPG hra, která byla vyrobena v roce 2009 společností BioWare. Jde o první díl v herní sérii DRAGON AGE. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost v Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.
Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšší.

Dragon Age: Origins, první hra série Dragon Age, je RPG z pohledu třetí osoby, zasazené do světa Thedas, které za účelem odvrácení invaze démonických sil do království Ferelden hráče staví před úkol sjednocení ras, jež tuto zemi obývají. Jedná se již o pátý pokus tohoto druhu, jednu událost v řadě jevů, které mají za cíl ovládnout svět. Toto opakování, k němuž dochází po klidu dlouhém čtyři sta let, je z pohledu démonických příšer, známých jako Zplozenci temnoty (Darkspawn), zatím nejúspěšnější: král je mrtev a legendární řád válečníků, zvaný Šedí strážci (Grey Wardens), jenž se postaral o zažehnání všech předchozích hrozeb, je rozprášen. Základním pilířem vlastní hry je skupina, sdružující až čtyři postavy, která spolu putuje herním světem. Vedle toho ve hře existuje větší uskupení postav, až devítičlenné, z jehož osazenstva lze mimo bojové momenty tuto nejvýše čtyřčlennou výpravu skládat; zkušenosti ovšem nabývá celé spektrum přívrženců. Ačkoli boje probíhají v reálném čase, možnost hru, kvůli zadání nových příkazů, pozastavit hráči upřena není; chování postavám přitom lze definovat značně podrobně – lze jim stanovit, jak se mají chovat v konkrétních situacích. Kostrou hry je propracovaný příběh, jehož vývoj je často určován morálními rozhodnutími hratelných postav. Dějová linka může začít až šesti různými úvody; to v závislosti na zvolené rase a přesvědčení: v roli trpaslíka, jehož alternativami jsou člověk a elf, si lze vybrat povolání válečníka (warrior), nebo zloděje (rogue), v kůži příslušníka každé ze dvou zbývajících hratelných ras se nabízí ještě mág (mage). Dále si hráč na začátku hry vybírá pohlaví a v jejím průběhu postavě může přiřadit jednu ze dvou specializací, jichž je celkem šest – každému povolání patří unikátní dvojice. Aby se postava specializaci mohla naučit, potřebuje získat příslušnou literaturu nebo přízeň jiné postavy, která požadovanou specializaci má. Měnit výběr aktuálně ovládané postavy lze provádět neomezeně. Mezi postavami různých pohlaví mohou vznikat milostné poměry. Postavy ze skupiny mohou odejít, při odchodu dokonce na své dřívější druhy mohou zaútočit.

Poznámky:

• Hra je kromě Angličtiny a dalších jazyků lokalizována i do ČEŠTINY.

POZOR! DŮLEŽITÉ! Při instalaci hry a nastavení ČEŠTINY se řiďtte návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Hra obsahuje tato DLC: "Awakening Expansion Pack", "The Stone Prisoner", "Warden's Keep", "Return to Ostagar", "Feastday Gifts", "Lailana's Song", "The Darkspawn Chronicles", "The Golems of Amgarrak", "Witch Hunt" a "Blood Dragon Armor".

• Pro rozbalení archivu DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME POUŹÍT APLIKACI "WinRAR" ve verzi 5.0 a vyšší. V ŽÁDNÉM PŔÍPADĚ NEPOUŽÍVEJTE STARÉ VERZE WinRARu! Každý zdejší archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této starší hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Velikost archivu: 23 GB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: guco1, titu, jerzy, srac16, oriel, mimon3, stevfan5, FeLLy, tiko13, killerius, ThomasFan, wonderius, Matly, BazookA, luky0011, Dodo-Seman, Baldi, jasttv481, KopiNo, symptoms, martin555111, niikko, multishot, tkmk96, sú vdační za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 123,095 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 1,788,924 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]