Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 XCOM: Enemy Unknown (2012) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ne Okt 04, 2020 17:29 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

XCOM: Enemy Unknown Complete Pack / EN
(+Čeština)

Image

Stručný popis:

XCOM: Enemy Unknown Complete Pack je edice strategické tahové hry "XCOM: Enemy Unknown", která byla vyrobena společností Firaxis Games. Tato edice hry s přívlastkem "Complete Pack" obsahuje základní hru "XCOM: Enemy Unknown" včetně datadisku "XCOM: Enemy Within" a DLC rozšíření "XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack" a "XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Pack". V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hra je určena Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Studio Firaxis se rozhodlo navrátit značku X-COM do 21. století, i když to bude znamenat její kompletní restart, resp. znovupředělání původní hry UFO: Enemy Unknown. To znamená žádné pokračování, ale vše od znova a trochu jinak. Tak jako v původní hře, i v novém Enemy Unknown dostává hráč pod správu základnu organizace XCOM. Jejím úkolem je ochraňovat Zemi před útoky mimozemšťanů a neutralizovat případnou hrozbu. Ani ty nejlepší mozky světa totiž netuší, co mimozemšťané s naší planetou zamýšlejí. Mají technologickou převahu, se kterou by jednoduše jejích obyvatel převálcovali. Avšak žádná přímá invaze se zatím nekonala a za přispění XCOM snad ani nebude.Pomáhat jim při tom bude vybavení základny, které kromě vědeckých laboratoří (výzkumu), továrny na konstrukci různého zařízení (výroba), obsahuje i špičkové zařízení ke sledování aktivit mimozemšťanů na celém světě (budování množství základen, známé z originálního dílu, nahrazuje systém satelitů) . Aby vše mohlo fungovat, základna se rozrůstat, vojáci trénovat a vědci vynalézat - bude nutné udržet hospodaření základny v rozumných mezích. Jakmile panika v zemi překročí rozumnou mez, ztrácí se jeden zdroj příjmů. Druhou část hry pak tvoří taktická část. V ní dostává hráč pod kontrolu maximálně 6 vojáků, který si musí poradit ze specifickou hrozbou v terénu (např. Lokalizovat sestřelené UFO, najít a eskortovat ohroženou osobu do bezpečí, vyčistit okolí, zda zachránit lidi v případě mimozemského teroru). Každý voják může za kolo udělat několik akcí, což záleží na jeho schopnostech, třídě a zkušenostech. Základ jsou dvě akce za kolo. Oproti původní originální hře, obsahuje pak XCOM: EU i základní multiplayer. V něm se proti sobě postaví dvě strany, přičemž hráči si sestaví kombinovanou jednotku (tedy můžete míchat i vojáků XCOM a mimozemšťanů) na základě bodového limitu.

Poznámky:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_xcom_enemy_unknown_401776_(19762).exe"

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "ufo_aftershock_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Pro rozbalení archivu DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME POUŹÍT APLIKACI "WinRAR" ve verzi 5.0 a vyšší. V ŽÁDNÉM PŔÍPADĚ NEPOUŽÍVEJTE STARÉ VERZE WinRARu! Každý zdejší archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Image

Image

Velikost archivu: 20 GB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 5,520 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 80,650 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]