Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Serious Sam 4 (2020) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: So Okt 03, 2020 3:51 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Serious Sam 4 / EN / GOG

Image

Stručný popis:

Serious Sam 4 je zběsilá 3D akční střílečka, která byla vyrobena společností Croteam. Jde o čtvrtý díl herní série SERIOUS SAM. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hra je určena pro Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

V pokračování Divinity: Original Sin, odehrávajícím se více než 1200 let po prvním díle (tudíž nedlouho po událostech Divine Divinity) byla zákonem biskupa Alexandara Nevinného magie čerpající ze síly Source postavena mimo zákon. Vy jste jedním z mnoha uvězněných mágů, vládnoucích mocí Source, a ve vězení se setkáte s dalšími třemi mágy, se kterými se rozhodnete uzavřít spojenectví a utéct. Časem se ale ukáže, že osud a činy vaší skupiny budou mít dopad na budoucnost celé říše Rivellon. Divinity: Original Sin II následuje ve šlépějích svého předchůdce a je opět izometrickým tahovým RPG inspirovaným RPG ze staré školy. Jednou z hlavních novinek je přepracovaný systém tvorby postavy, inspirovaný Origins systémem z Dragon Age: Origins – vaši postavu si můžete vybrat z několika ras a k tomu si ještě můžete zvolit její příběhové pozadí. Tato volba ovlivní celou hru počínaje tím, jak na vás budou reagovat nehráčské postavy a konče dostupnými dialogovými možnostmi a questy. Vylepšení v podobě nových elementárních kombinací a hráčských povolání se dočkal i soubojový systém. Nově také počítá i s členitostí terénu, kterou můžete využít ve svůj prospěch. Multiplayer oproti prvnímu dílu podporuje až čtyři hráče místo dvou. Hráči v multiplayeru díky novému Origin systému mohou mít odlišné cíle, což může vést ke konfliktům ve skupině. Novinkou je také PvP arénový mód, kde spolu mohou hráči změřit síly. Později vyšla rozšířená edice původní hry s podtitulem Definitive Edition, která přináší kompletně přepracovanou třetí kapitolu (nabízející až o 30 hodin delší hrací dobu), nový deník, mapu s možností vlastních označení a společný inventář pro celou partu. Změny se objevily rovněž v tutoriálu a PvP aréně. Podstatnou novinkou je i nový "příběhový mod", který zpřístupňuje hru nováčkům v žánru a těm, kterým jde primárně o děj, úkoly a dialogy. Součástí je i DLC "Sir Lorna the Squirrel", jež zahrnuje příběh hlodavce postiženého existenciální krizí.

Poznámky:

• Hra je určena pro 64-bitové operační systémy Windows.

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_serious_sam_4_1.02_(64bit)_(41512).exe".

• Přídavný DLC obsah do hry naleznete po rozbalení hlavního archivu ve složce "DLC".

• Pro rozbalení archivu je DŮRAZNĚ DOPORUČUJENO POUŹÍT APLIKACI "WinRAR" ve verzi 5.0 a vyšší. V ŽÁDNÉM PŔÍPADÉ NEPOUŽÍVEJTE STARÉ VERZE WinRARu! Každý zdejší archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

Image
Image
Image

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 68,909 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 1,046,185 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]