Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 The Surge 2 (2019) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ne Jan 26, 2020 21:00 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

The Surge 2 / EN / CZ / GOG

Image

Stručný popis:

The Surge 2 je 3D akční RPG hra, která byla vyrobena společností DECK13 Interactive. Tato hra je druhým dílem z herní série THE SURGE. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Tato hra je určena pro Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Akční souls-like RPG pokračující ve stopách prvního dílu posunuje představení dystopické budoucnosti Země o další krůček vpřed. Kulisou příběhu se tentokrát stává futuristické město Jericho City. V jednom z opuštěných výzkumných zařízení společnosti CREO Industries se vaše postava probouzí poté, co záhadně havarovalo letadlo, na jehož palubě cestovala. Zde tak začíná váš boj o přežití v prostředí, kterému vládnou bojoví roboti, vojáci a žoldáci s exoskelety, implantáty a nové a neznámé technologie. The Surge 2 hráčům dovoluje si na začátku hry vytvořit svoji vlastní postavu, jejíž schopnosti jde upgradovat jednodušším a efektivnějším způsobem, než to umožňoval předchozí díl. Vylepšení vašich vlastních možností i drona, který vás hrou doprovází, vám dodávají implantáty získané z amputovaných částí těl nepřátel. S tím souvisí i patřičně vylepšený soubojový systém a boj obecně. V potyčkách lze využít širokou škálu deseti tříd zbraní, které vám pomohou více využívat taktiku, kombinovat různé způsoby přístupu k rozličným typům protivníků a bossů. Nepřátelé mezi sebou nyní vzájemně komunikují, dokážou překonávat překážky a využívají prostředí ve svůj prospěch. Vaše postava využívá progresivní blokovací systém a útoky zaměřující se na odsekávání končetin a brutální dorážení nepřátel.

Poznámka:

• Hra je určena pro 64-bitové verze operačních systémů Windows.

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_the_surge_2_1.40405.1_(64bit)_(36274).exe".

• Přídavný DLC obsah do hry naleznete po rozbalení hlavního archivu ve složce "DLC".

• Hra je kromě Angličtiny a dalších jazyků lokalizována i do ČEŠTINY.

POZOR! DŮLEŽITÉ! ČEŠTINA do hry se nastavuje už při instalaci hry! Po startu instalace klikněte v okně instalátoru v levém dolním rohu na tlačítko "Options", v dalším okně vyberte v rozbalovacím řádku u spodní hrany okna položku "Čeština", pak zaškrtnete zatržítkem souhlas s licenčním ujednáním a potom pokračujte kliknutím na tlačítko "Install" v instalaci hry.

• Pro rozbalení archivu je důrazně doporučen "WinRAR" ve verzi 5.0 a vyšší. V žádném případě nepoužívejte staré a letité verze WinRARu. Archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 155,283 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,262,513 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]