Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 NecroVisioN (2009) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ne Dec 30, 2018 16:25 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

NecroVisioN / CZ / GOG

Image

Stručný popis:

NecroVisioN je 3D akční hra, která byla vyrobena v roce 2009 společností The Farm 51. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

NecroVisioN je netradiční FPS odehrávající se během 1. světové války, konkrétně v roce 1916. Válka je v plném proudu a na západní frontě hledají obě strany trumf, jehož použití by vedlo k vymanění se z patové situace a ke konečnému vítězství. Němci tak touží po vítězství, že chtějí použít samotné síly pekla. Experiment se ale nepovede, což vede k otevření dimenzionální brány mezi lidským světem a peklem, kterou na západní frontu začnou proudit haldy pekelníků. Hráč v roli amerického vojáka v britských službách tedy bude bojovat proti mnohem horším nepřátelům, než jakými jsou němečtí vojáci. Level design je velmi rozmanitý a hráč nebude bojovat pouze v typických prostředích první světové války, jako jsou rozbombardovaná města a vesnice nebo poničená krajina protkaná linií zákopů a bunkrů. Navštíví i podzemí nebo snové bizarní dimenze, které přetékají těmi nejodpornějšími stvůrami. Různě po levelech se nacházejí tajné lokace, které obsahují bonusové předměty jako jsou lékárničky, munice nebo speciální artefakty. Zbraní je k dispozici poměrně dost a dělí se na kontaktní zbraně (polní lopatka, bajonet, kop) a na střelné zbraně (pistole, pušky, odstřelovačky, kulomet atd.). Velmi zajímavým prvkem je možnost třímat v každé ruce jinou zbraň, což přináší zajímavé taktické možnosti. Hráč může například používat jako hlavní zbraň kulomet a pokud se nepřátele dostanou příliš blízko, má už připravenou také sekundární zbraň bajonet. Do hry je zakomponován bullet-time, který se doplňuje likvidací protivníků.

Poznámky:

• Hra je ve verzi 1.2.16263.

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_necrovision_czech_1.2_(16263).exe"

• Před instalací hry aktualizujte ovladače grafických karet na co nejnovější verze a rovněž si nainstalujte balík herních ovladačů DirectX 9.0c. DirectX 9.0c je ke stažení například zde:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


• Hra je v ČEŠTINĚ, počeštěny jsou veškeré texty ve hře. Dabing je v angličtině.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů, srovnávající vzhled, hratelnost a funkčnost této hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 1,784 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 25,290 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]