Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Project I.G.I. 2: Covert Strike (2003) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: So Sep 22, 2018 20:45 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

I.G.I. 2: Covert Strike / EN / GOG
(+Čeština)

Cover:

Image

Stručný popis:

I.G.I. 2: Covert Strike je populární akční stealth 3D hra, která je druhým dílem dílem z populární herní série I.G.I. Je známá také pod názvem Project I.G.I. 2: Covert Strike.Tato hra byla vyrobena v roce 2003 společností Innerloop Studios pro PC s operačním systémem Windows a MacOS včetně herních konzolí Playstation 1 a XBox. Distribuci hry zajišťovala společnost Codemasters. Později v roce 2008 byla hra "remasterována" společností GOG Limited pro fungování v novějších verzích operačního systému Windows. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Hra I.G.I 2 je taktickou stealth FPS akcí, ve které se jako agent David Jones vydáte po stopách "Wu Xinga", čínského komunistického generála, který se snaží po celém světě získávat nejmodernější vojenské technologie. Vaším cílem ve hře je plnit zadané mise. K plnění misí můžete přistoupit dvojím způsobem, buď kradmou a plíživou "stealth" cestou, nebo i přímějším akčnějším způsobem. Na a rozdíl od předchozího dílu máte tentokrát možnost ukládat pozice, ovšem počet uložení je limitovanán zvolenou obtížností hry. K dispozici je budete mít dalekohled, termovizi a další špionské vychytávky, ze zbraní budete mít útočnou pušku M16 a její upravené verze, pistoli s tlumičem, samopaly, raketomet a spoustu dalších zbraní. Hra je zajímavá i tím, že byla zakázána v Číně, protože podle sdělení čínských úřadů prý ve světě hrubě poškodila obraz Čínské lidové Republiky, důstojnost národa a pověst Čínské Lidové Armády. IGI 2 nabízí kvalitní příběh, detailní modely zbraní, propracované mise a jejich rozmanitou náplň a především také zábavu. Napravuje chyby prvního dílu a je důstojným nástupcem svého předchůdce.

Obsah archivu:

setup_igi_2_-_covert_strike_1.3_(18995).exe - instalační balík se hrou "I.G.I. 2: Covert Strike"
igi_2_artworks.zip - kresby a nákresy výtvarníků a vývojářů hry "I.G.I. 2: Covert Strike"
igi_2_avatar.zip - archiv s obrázkem vhodným k použití jako zástupný obrázek ("avatar") v sociálních sítích, komunikačních programech, diskusních fórech a dalších aplikacích
igi_2_cestina.zip - ČEŠTINA pro hru "I.G.I. 2: Covert Strike"
igi_2_covert_strike_manual.zip - anglický manuál ke hře "I.G.I. 2: Covert Strike" ve formátu PDF
igi_2_covert_strike_soundtrack.zip - soundtrack ze hry "I.G.I. 2: Covert Strike"
igi_2_wallpaper.zip - tapety na plochu s motivy ze hry "I.G.I. 2: Covert Strike"

Poznámka:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_igi_2_-_covert_strike_1.3_(18995).exe"

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "igi_2_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Před startem hry si můžete založit vlastní profil kliknutím na položku "Select Player (Vybrat hrace)". Zde můžete i zvolit úroveň obtížnosti. Na lehkou obtížnost můžete hru uložit 5x, na střední 3x a na těžkou není ukládání povoleno.

• Jestliže chcete během hry uložit herní pozici, stiskněte tlačítko "I", tím aktivujete "Infopad/Tablet", po zobrazení plochy "Infopadu" klikněte na položku "Upload Mission Data to IGI H.Q (Nahrat ukoly mise do IGI HQ)". Počítejte s omezením počtu ukládání s ohledem na zvolenou obtížnost hry.

• Pokud jste skrčeni, nebo pokud ležíte, jste pro nepřátele méně viditelní. Ještě méně viditelní jste, jestliže se budete držet ve stínech budov a zdí.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Velikost archivu: 915.5 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 11,073 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 157,701 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]