Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Indiana Jones and the Fate of Atlantis (1992) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ne Júl 15, 2018 10:26 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CZ)

Cover:

Image

Stručný popis:

Indiana Jones and the Fate of Atlantis je vynikající klasická adventura z roku 1992 od společnosti Lucas Arts postavená na SCUMM enginu. hra byla určena pro počítače Amiga, FM Towns a PC s operačním systémem DOS, Mac OS a Windows. Hra byla ve své době velmi dobře hodnocena a dočkala se několika ocenění za nejlepší adventuru roku. Tento release obsahuje původní CD "talkie" verzi originální hry pro MS-DOS včetně integrovaného emulátoru ScummVM ve verzi 2.0. Po instalaci stačí kliknout na zástupce hry na ploše a přes upravený ScummVM se hra automaticky spustí. Nemusíte nic nastavovat, stačí rovnou hrát. Díky integrovanému emulátoru ScummVM je hra hratelná ve Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšší.

Děj hry se odehrává v období před druhou světovou válkou v alternativním světě založeném na prostředí známé filmové série o archeologovi Indiana Jonesovi. V této hře budete v roli Indiana Jonese pátrat se svojí kolegyní Sophií Hapgoodovou po bájné ztraceném městě Atlantida. Vašimi protivníky budou němečtí nacisté, kterí se zajímají o vše co se týká Atlantidy, ta totiž údajně skrývá bajný kov, který v sobě dokáže akumulovat neuvěřitelnou energii. Pomocí tohoto kovu, chtějí náckové vyrobit superzbraň mnohokrát silnější než nejsilnější zbraň světa. Tomu se samozřejmě musí zabránit a plány na vítězství v chystající se druhé světové válce překazit. Klíčem k nalezení Atlantidy je kniha Platónova, po které obě strany začínají neúprosně pátrat. Bude na vás najít ji jako prvné a zabránit zkáze světa. Hra je typická point-and-click adventura a působí velmi intuitivně. Sbíráte předměty, kombinujete a dále je používáte na správná místa. Hádanky svojí obtížností potrápí, hlavně ke konci hry, ale o žádnou hardcore záležitost se nejedná. V této na vás čekají celkem tři dějová zakončení, odvíjející se od stylu vašeho hraní. Indiana Jones and the Fate of Atlantis je jednou z nejlepších klasických kreslených adventur a svou hratelnost neztrácí ani dnes mezi současnými hrami.

Poznámky:

• Hra je lokalizována do ČEŠTINY, počeštěny jsou doprovodné titulky a menu.

POZOR! DŮLEŽITÉ! Hru nelze ukončit standartním běžným způsobem, protože v době svého vzniku byly konvence pro ukončování her teprve ve fázi vzniku, takže zapomeňte na klávesu "Esc", nic tím nedocílíte. Hru ukončíte tak, že stiskem klávesy "F5", aktivujete pomocné menu, přes které lze hru nejen ukončit, ale můžete přes něj uložit i herní pozice.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této staré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Velikost archivu: 82 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: VADER, je vdačný za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 185,881 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,723,413 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]