Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Codename: Panzers - Phase One (2004) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ut Mar 22, 2016 21:25 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Codename: Panzers - Phase One (EN+CZ)
(GOG edition)

Cover:

Image

Stručný popis:

Codename: Panzers - Phase One je realtimová strategická hra z období druhé světové války, která byla vyrobena v roce 2004 společností StormRegion pro počítače s operačním systémem Windows. Později v roce 2016 byla tato hra remasterována a vylepšena společností GOG Limited pro fungování v novějších verzích operačního systému Windows. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Codename: Panzers - Phase One je válečná strategie z období 2. světové války. Celá hra je ve 3D, což dodává hře realističnost a lepší atmosféru. Okolí i jednotky jsou propracované a detailní. Grafické efekty a výbuchy taky nezůstávají pozadu a na svoji dobu byly prvotřídní. Na bojišti můžete velet přes 50ti vozidlům jako jsou tanky, samohybná děla, džípy, náklaďáky. Stejně jako vozový park je tu i dobová pěchota, která je vybavena různými zbraněmi od pušek k protitankovým zbraním. Hra obsahuje kampaň za tři hlavní aktéry války a to: Rusy, Němce a Spojence. Koho omrzí hraní kampaně, může vyzkoušet multiplayer.

Obsah archivu:

setup_codename_panzers_phase_one_2.0.0.2.exe - instalační balík verze 2.0.0.2 se hrou "Codename: Panzers - Phase One"
codename_panzers-phase_1-cestina.zip - ČEŠTINA pro hru "Codename: Panzers - Phase One"
codename_panzers-phase_1-manual_cz.zip - ČESKÝ manuál ke hře "Codename: Panzers - Phase One" ve formátu PDF
codename_panzers-phase_1-manual_en.zip - anglický manuál ke hře "Codename: Panzers - Phase One" ve formátu PDF
codename_panzers-phase_1-manual_sk.zip - SLOVENSKÝ manuál ke hře "Codename: Panzers - Phase One" ve formátu PDF
codename_panzers-phase_1-soundtrack.zip - Soundtrack ze hry "Codename: Panzers"
codename_panzers-phase_1-wallpapers.zip - tapety na plochu s motivy hry "Codename: Panzers


Poznámka:

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "codename_panzers-phase_1-cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Vzhledem k tomu, že se jedná o starší hru je doporučeno ve Windows 10 provést tuto úpravu nastavení hry. Najeďte kurzorem (šipkou myši) na spouštěcí ikonu hry na ploše a stiskněte "Pravé tlačítko myši". Objeví se vám pomocné kontextové menu, v tomto menu vyberte nejspodnější položku s názvem "Vlastnosti". Po vybrání této položky se zobrazí okno "Vlastností". V horní části okna je řada záložek. Vyberte záložku "Kompatibilita". V prostředí této záložky nejprve zatrhněte zatržítkem volbu "Tento program spustit v režimu kompatibility pro:" a pak vyberte z rozbalovacího řádku možnost "Windows XP (Service Pack 3)". Potom zatrhněte volbu "Obejít chování vysokého přizpůsobení rozlišení DPI." a v rozbalovacím řádku pod touto volbou nechte na navolenu položku "Aplikace". Pak je ještě doporučeno zaškrtnout volby "Vypnout optimalizace celé obrazovky" a "Spustit tento program jako správce" a všechny tyto úpravy potvrďte kliknutím na tlačítko "OK". To je vše.

• Pokud máte ve Windows 10 problémy se zobrazováním hry, budete muset parametry rozlišení obrazovky nastavit ruční editací konfiguračního souboru hry. To provedete následujícím způsobem. Spusťte program "Poznámkový blok" (Notepad) a otevřete v něm soubor "options.ini", který se nachází ve složce kde máte nainstalovánu hru. V souboru najděte řádek s údajem "FullScreen = 2" (bez uvozovek) a přepište ho aby vypadal takto: "FullScreen = 1" (bez uvozovek). Dále najděte řádky začínající na "FullScreenWidth =" a "FullScreenHeight =". Tyto parametry určují šířku a výšku požadovaného obrazu. Hodnoty přepište na rozlišení obrazovky, které požadujete. Například pokud požadujete rozlišení 1024x768, přepsané řádky by měli vypadat takto: "FullScreenWidth = 1024" a "FullScreenHeight = 768" (bez uvozovek). Při měnění parametrů rozměrů obrazu je doporučeno začínat od nižších rozlišení, jako jsou například rozlišení 1024x768 a 1366x768, a pak teprve nastavit rozlišení vyšší.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Velikost archivu: 1.45 GB + 10%-ní záznam na opravu dat

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa



Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: VADER, vigoss1, sú vdační za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 414,545 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 6,600,427 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]