Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Medal of Honor 1 (1999) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Po Júl 06, 2015 22:45 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Medal of Honor (EN)
(Playstation 1 emulace)

Cover:

Image

Popis hry:

Medal of Honor je prvním dílem ze slavné 3D akční série her MEDAL OF HONOR. Tato hra byla vyrobena v roce 1999 společností DreamWorks Interactive, pro herné konzoli Playstation 1. Distribuci hry zajišťovala společnost Electronic Arts. Příběh pro hru napsal známý režisér Steven Spielberg. Hráč přebírá roli fiktivního vojáka, poručíka Jimmyho Pattersona, který se přidal k vojenské službě OSS. Hra se odehrává skoro na konci druhé světové války (1944 - 1945). Úkol hry je plnění misí, ničení nepřátelských pozic a zabíjení nacistických vojáků. Hra také obsahuje hru dvou hráčů proti sobě, obrazovka se rozdělí do splitscreenu a hraje se na několika dostupných mapách. Hráči také můžou odemknout tajné postavy po dohrání hry nebo zadání cheatů.

Tento release obsahuje původní originální hru pro herní konzoli Playstation včetně integrovaného emulátoru ePSXe 1.9.0 Portable. Součástí tohoto releasu je i CD image původního originálního CD, který emulátor používá pro vlastní fungování hry, včetně přehrávání videí a hudby. V tomto vydání nemusíte nic nastavovat, stačí pouze nainstalovat a po kliknutí na ikonu na ploše, rovnou hrát. Díky integrovanému emulátoru ePSXe je hra hratelná ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a vyšších.

Ovládání hry:

kurzorové šipky vpravo, vlevo - otáčení vpravo, vlevo, ovládání Hlavního menu
kurzorové šipky nahoru, dolů - pohyb dopředu a dozadu
klávesa "S" - otevřít dveře, použít předmět (PSX Joypad - tlačítko "Čtverec")
klávesa "Y" - výběr položek v Hlavním menu, během hry - střelba z vybrané zbraně/hod granátem (PSX Joypad - tlačítko "Křížek")
klávesa "X" - výměna zbraní (PSX Joypad - tlačítko "Kroužek")
klávesa "D" - v Hlavním menu - návrat do Hl.menu, během hry - skákání (PSX Joypad - tlačítko "Trojúhelník")
klávesa "E" - zalehnout/vstát (PSX Joypad - tlačítko "P2"- [Pravá 2])
klávesa "W" - úkroky doprava (PSX Joypad - tlačítko "P1"- [Pravá 1])
klávesa "T" - ruční zaměřování (PSX Joypad - tlačítko "L2"- [Levá 2])
klávesa "R" - úkroky doleva (PSX Joypad - tlačítko "L1"- [Levá 1])

klávesa "V" - v Hlavním menu - návrat do Hl.menu, během hry - pauza, informační a pomocné menu (PSX Joypad - tlačítko "Start")
klávesa "C" - (PSX Joypad - tlačítko "Select")

klávesa "F1" - uloží hru do vybraného "slotu"
klávesa "F2" - přepínání mezi jednotlivými ukládacími sloty, číslo slotu se zobrazuje v pravém horním rohu obrazovky (slotů může být max. pět)
klávesa "F3" - nahraje uloženou hru z vybraného "slotu"
klávesa "F8" - uložit screenshot
Klávesa "Esc" - UKONČENÍ HRY (emulátoru pSX)

Pokud chcete upravit grafické nastavení hry, nebo případně změnit ovládání hry z klávesnice na ovládání gamepadem, řiďte se návody v níže uvedeném souboru ve formátu PDF:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Poznámky:

• POZOR, některé emulované hry najíždéjí rozvážně a pomalu, to může platit i pro přejíždění mezi herními úrovněmi. Pokud se vám bude zdát, že černá nebo jiná obrazovka je na monitoru příliš dlouho, NEPANIKAŘTE! Neklikejte nervózně tlačítky myši a nehrajte na klávesnici zbytečný klavírní koncert - prostě na nic NESAHEJTE a dejte hře dostatek času aby mohla najet!

• Po startu hry/závodu je vhodné změnit si herní pohled pomocí klávesy "D" (PSX Joypad - tlačítko "Trojúhelník") na takový, který vám bude vyhovovat nejlépe.

• Pro ukládání hry nemusíte používat paměťové karty emulované emulátorem. Samotný integrovaný emulátor dovoluje ukládání a nahrávání pozic (okamžitých stavů) hry mnohem pohodlněji a snadněji než přes emulaci paměťových karet. Prostudujte si výše uvedený popis ovládání, kde je popsáno nastavení příslušných kláves.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů, srovnávajících vzhled, hratelnost a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 471 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 170,331 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,698,464 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]