Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Malice Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: St Sep 12, 2012 21:16 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Malice (EN)
(engin DirectQ)

Cover:

Image

Stručný popis:

Malice for Quake je komerční "Total Conversion" modifikace pro hru Quake, která byla vyrobena v roce 1997 společnostmi Ratloop a Quantum Axcess. Tato modifikace byla distribována společností Quantum Axcess na CD disku jako neoficiální datadisk ke hře Quake. Ve zde uvedeném vydání je tato "totální konverze" k dispozici jako samostatně hratelná hra.

Děj hry se odehrává ve 23.století, hráč zaujímá roli nájemého žoldáka jménem Damage, kterého najme šéf zločineckého zločineckého syndikátu, „plukovník“ Bossman, aby odstranil jeho konkurenta Takahira - ředitele korporace Takahiro Industries. Hráč projde 10 levely, s 9 cutscénami, narazí na celkem 14 druhů nepřátel, na jejich likvidaci má k dispozici 9 druhů zbraní. Kromě zmíněných zbraní a nepřátel, jsou herní vlastnosti vylepšeny o střelbou zhasnutelná světla a posunovatelné bedny. Mimo jiného budete moci ve hře používat vznášedlová prkna, průzkumné sondy, padáky, potápěčské přístroje a miniponorky.

V tomto vydání je hra Quake provozována v enginu DirectQ ve verzi 1.0.9, který využívá k zobrazování grafické knihovny ze sady Microsoft DirectX. Do tohoto vydání je doplněn balík se skladbami z originálního CD sountracku, proto vás při bude hraní této "totální konverze" provázet původní hudební doprovod. Engine DirectQ plně funguje ve Windows 2000, Windows XP, Windows Vista a Windows 7 (32-bit & 64-bit).

Ovládání hry:

kurzorové šipky vpravo a vlevo - zatáčení vpravo, vlevo
klávesa "W" nebo kurzorová šipka nahoru - pobyb dopředu
klávesa "S" nebo kurzorová šipka dolů - pohyb zpět/couvání
klávesa "A" nebo klávesa "," - úkroky doleva
klávesa "D" nebo klávesa "." - úkroky doprava

levé tlačítko myši nebo klávesa "Ctrl" nebo klávesa "pravý Alt" - střelba
klávesa "R" nebo kolečko myši dolů - nabít vybitou zbraň
klávesy číslo "1" až "9" - výběr dostupných zbraní
kolečko myši nahoru - vybrat další zbraň
klávesa "-" - vybrat předchozí zbraň

klávesa "Z" - vybrat speciální předmět (padák, vznášedlové prkno a průzkumnou sondu)
klávesa "U" - aktivovat/deaktivovat použití speciálního předmětu
klávesa "Mezerník" nebo "Enter" - skok

klávesa "E" - přepínání herních pohledů

klávesa "F1" - zapnout/vypnout "Info" o hře
klávesa "F2" - uložit pozici ve hře
klávesa "F3" - nahrát uloženou pozici ve hře
klávesa "F4" - nastavení hry
klávesa "F5" - nastavení multiplayer hry
klávesa "F6" - rychlé uložení pozice hry (Quicksave)
klávesa "F9" - nahrání rychle uložené pozice hry
klávesa "F10" - rychle ukončit hru
klávesa "F11" - přiblížení pohledu (zoom)
Klávesa "Esc" - zapnout/vypnout Hlavní menu hry

Poznámky:

• Po startu hry se ocitnete před pyramidovitou budovou "Akademie" zde si můžete vyzkoušet použití speciálních předmětů jako je potápěčský přístroj, miniponorka, padák, vyznášedlové prkno a průzkumná sonda. Až si s těmito hračkami dostatečně vyhrajete najděte východ. Řiďte se cedulemi s nápisem "Exit", které vás navedou k vlastnímu východu z této úvodní "testovací" úrovně. Po této ůrovni bude následovat první video scéna.

• Stiskem klávesy "Z" listujete speciální výbavou jako je padák, vznášedlové prkno a průzkumná sonda. Každý speciální předmět má svůj symbol který se zobrazuje na levé straně přehledového lištového menu na spodní hraně obrazovky. Aby jste mohli speciální předměty používat, musíte je nejprve nalézt a přidat do inventáře. Předmět který chcete použít aktivujete klávesou "U".

• Při aktivaci vznášedlového prkna pomocí klávesy "Mezerník" děláte extrémě vysoké skoky. Tím se můžete dostat do nepřístupných prostor, kam by jste se normálním způsobem nedostali. Pokud nechcete prkno používat, deaktivujte ho stiskem klávesy "U".

• Létající průzkumnou sondu můžete využívat pro průzkum situace a nepřístupných prostor. Po aktivaci sondy tlačítkem "U", nasměrujte směr pohledu sondy na strop a lehce klikněte levým tlačítkem myši, tím odlepíte sondu od země. Nyní můžete sondu použít k průzkumu. Natáčením myši určujete směr kam se má sonda pohybovat a stiskem levého tlačitka myši sondou pohybujete dopředu. Pokud nechcete již sondu provozovat, deaktivujete ji stiskem klávesy "U".

• Některé bedny ve hře jsou posouvatelné, mužete je použít k vytvoření přístupu do nedostupných míst.

• Některé spínače zapnete pouze když do nich vystřelíte. Po střelbě do některých obrazovek nebo zdí se vám mohou otevřít vstupy do tajných prostor. To platí i pro střelbu do krycích mřižek klimatizace, občas se za nimi skrývá cesta bez které se nedostanete ve hře dál.

• v zápalu hry se může stát, že se ukliknete a najednou se vám změní herní pohled a vy si uvidíte na záda své herní postavy. v takovém případě použijte klávesu "E" tolikrát, jak to bude nutné, aby jste vrátili herní pohled do původního stavu.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a odrostlých postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshots:

Image

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 180 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Mirror:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Mirror:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 300,108 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 4,812,105 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]