Ste registrovaný a neviete sa prihlásiť? Váš problém vyrieši vymazanie COOKIES vo vašom prehliadači.
| Autor |
Správa |
EzraDanin  
Nováčik

Založený: 12.01.2008
SMS donate: 0
|
Zaslal:
Pi Jan 23, 2009 21:07 pm |
 |
Nazdar krasy. Nemohol som sa tu dlhsiu dobu dostat, tak toho hodim trochu viac ale musim si to dat dohromady. Zatial nieco pre Forexacov. Z tychto knih som dost nadseny. Su skor pre pokrocilejsich ale aj novacikovia najdu skvele myslienky.
Day Trading and Swing Trading the Currency Market: Technical and Fundamental Strategies to Profit from Market Movest
Co, preco a ako ovplyvnuje market a ako to zaobchodovat... dalsia skvela kniha od Katky Lienovej
Hodnotenie citatelov na Amazone 5/5
Currency Trading and Intermarket Analysis: How to Profit from the Shifting Currents in Global Markets
Previazanost devizovych a ostatnych trhov, ktore pary a komodity sa ovplyvnuju. Zvlast uzitocne pre swingacov a long term.
Sentiment in the Forex Market: Indicators and Strategies To Profit from Crowd Behavior and Market Extremes
Ktore indikatory na forexe najlepsie slapu a preco.
The Forex Trading Course: A Self-Study Guide To Becoming a Successful Currency Trader
Kniha ktoru som dlho zhanal a konecne mam. Kto precita, uvidi. Mna nadchla a precital som ju rovno dvakrat.
Hodnotenie citatelov na Amazone 4/5
The Psychology of the Foreign Exchange Market
Aj ked trosku nudna, uzitocna kniha.
Hodnotenie citatelov na Amazone 4/5
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
shany  
Nováčik
Založený: 01.04.2007
|
Zaslal:
Ut Jan 27, 2009 2:38 am |
 |
Jack Schwager - The Market Wizards
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Heslo: TMW |
|
|
  |
EzraDanin  
Nováčik

|
Zaslal:
St Feb 11, 2009 15:04 pm |
 |
Investment Gurus: A Road Map to Wealth from the World's Best Money Managers
Advanced Swing Trading: Strategies to Predict, Identify, and Trade Future Market Swings
Trade Your Way to Wealth: Earn Big Profits with No-Risk, Low-Risk, and Measured-Risk Strategies
Trading Without Gambling: Develop a Game Plan for Ultimate Trading Success
Trading Secrets of the Inner Circle
The Ultimate Trading Guide
Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa |
|
|
  |
EzraDanin  
Nováčik

|
Zaslal:
Ut Mar 17, 2009 23:51 pm |
 |
Moje naj knihy o FX v poradi ako su uvedene. Ousha, kedze ti to neslo cez ICQ tak to mas tu. Su tam rozoberane hlavne indikatory a popis, preco prave na FX funguju najlepsie, strategie, taktiez funadamenty. Enjoy
Forex Patterns & Probabilities: Trading Strategies for Trending & Range-Bound Markets (4,5/5)
The FX Bootcamp Guide to Strategic and Tactical Forex Trading (4,5/5)
Beat the Forex Dealer: An insider's look into trading today's foreign exchange market (4,5/5)
The Secrets of Economic Indicators: Hidden Clues to Future Economic Trends and Investment Opportunities (4,5/5)
The Forex Trading Course: A Self-Study Guide To Becoming a Successful Currency Trader (4/5)
Sentiment in the Forex Market: Indicators and Strategies To Profit from Crowd Behavior and Market Extremes (4,5/5)
Currency Trading and Intermarket Analysis: How to Profit from the Shifting Currents in Global Markets (5/5)
|
|
  |
EzraDanin  
Nováčik

|
Zaslal:
St Máj 06, 2009 21:35 pm |
 |
Kedze som zacal do svojich strategii, celkom uspesne, montovat candlesticky podla kuzru Steve Nisona sustredovaneho na forex, upol som jeho trilogiu o sviecovych grafoch. Candly mozete kombinovat skoro s kazdou strategiou. Taktiez prikladam dve must-to-read knihy, nielen pre zaciatocnikov. Jedna o money manazmente (alebo preco prave mne ten obchodny system nefunguje a chlapcovi od susedov ano) a jedna o velmi ucinnych univerzalnych obchodnych strategiach. Obe maju co dat aj skusenejsim traderom. Enjoy.
Beyond Candlesticks: New Japanese Charting Techniques Revealed
Japanese Candlestick Charting Techniques
The Candlestick Coursehttp
A Trader's Money Management System: How to Ensure Profit and Avoid the Risk of Ruin
High Probability Trading Strategies: Entry to Exit Tactics for the Forex, Futures, and Stock Markets
|
|
  |
oousha  
Nováčik

Založený: 14.10.2007
|
Zaslal:
Ne Aug 30, 2009 12:49 pm |
 |
Linky niesu funkcne, neviem ci je to koli ulozisko ci zmenilo strategiu alebo to niekdo vymazal! |
|
|
    |
tonko1  
Nováčik
Založený: 11.07.2008
|
Zaslal:
St Nov 25, 2009 22:18 pm |
 |
Hi,
dávam na vedomie, že uvedená zbierka (linky) bude k dispozicií len do konca roka 2009. V 1.Q 2010 sem pravdepodobne vložím novú, aktualizovanú verziu. Takže, kto chce, nech si doťahá čo potrebuje. Mám za to, že rok bola dostatočné dlha doba....
T. |
|
|
  |
cristal  
Nováčik
Založený: 30.12.2005
|
Zaslal:
Ut Mar 16, 2010 17:44 pm |
 |
Zdravím, nema niekdo knihu " Jak se stát forexovým obchodníkem" ??? |
|
|
  |
bazmek  
Nováčik
Založený: 17.11.2005
|
Zaslal:
Pi Apr 09, 2010 15:18 pm |
 |
Ahojte,
Nemate niekto nejaku literaturu tykajucu sa tradingu s elektrinou?
Zaujima ma technicka analyza a indikatory pre forwardy pri tradingu elektriny. |
|
|
  |
|
|
|
|
Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost.
Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.