Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Dishonored (2012) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: St Dec 20, 2023 20:18 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Dishonored: Definitive Edition /EN /CZ /GOG

Image

Dishonored: Definitive Edition je 3D first-person akční hra se stealth prvky, která byla vyrobena společností Arkane Studios. Jedná se o první díl z herní série DISHONORED. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hra je určena pro Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšší.

Dishonored je first-person akce, která je mixem různých her a jejich prvků. Příběh se točí okolo Lorda protektora (osobního strážce) císařovny ostrovního městského státu Dunwall, který se jmenuje Corvo Attano. Jediná věc, ležící mu v hlavě, je bezpečí císařovny a její dcery. Bohužel se mu to ale nepodaří dodržet. Císařovna je mrtvá a její dcera nezvěstná. Všechny důkazy ukazují na Corva a ten putuje do žaláře. Díky odboji se Corvovi podaří uprchnout z vězení a pátrání začíná. Musí odhalit spiknutí, očistit své jméno a nalézt právoplatnou dědičku trůnu. Hra obsahuje devět rozsáhlých misí, rozdělených vždy do několika menších úrovní. Každá oblast je oddělena nahrávacími obrazovkami, kompletní splnění dané fáze hry indikují přehledné statistiky vašeho postupu, jak jste si při plnění úkolů, objevování pokladů, vyhýbání se strážím, bojích s nimi apod., vedli. Dále před každou ostrou misí absolvujete krátkou přestávku v ulicích města Dunwall, kde můžete zajít do hospody, koupit si vybavení v dílně, jít se vyspat do vašeho pokoje, najít v okolí nějaké runy a amulety, popovídat si s ostatními. Na většinu hlavních etap vás vezme lodí Samuel, je jen na vás, jakým způsobem je splníte. Defaultně jsou ukazatele úkolů a aktivních předmětů zapnuté, po jejich vypnutí rázem dostáváte obdobu starého Thiefa. Pečlivě prozkoumáváte zdejší svět, seznamujete se s jeho zákonitostmi, nehledíte na to, čím, jak, nebo kdy něco uskutečníte. Jste vrženi do herního prostředí, kde podstatnou předností je vaše velká volnost v konání. Obvyklé plížení a zabíjení tu ozvláštňují speciální schopnosti, které si zpřístupňujete na základě získaných run a amuletů. Dávají vám např. možnost teleportace na krátkou a delší vzdálenost, či převtělování se do jakéhokoli živého tvora v dohledu. Převtělit se můžete nejen do stráží, ale také do obyvatel města Dunwallu, popř. do zvířecích tvorů, jako například krys a ryb. Do stejné kategorie patří i řada dalších dovedností ústřední postavy Corva. Hra i přímo v rámci příběhu vysvětluje jejich smysl. Ty celkově přispívají ke znovuhratelnosti a nabízí tak hráči pokaždé trochu jiný zážitek z hraní. V Dishonored objevíte prvky steampunku, císařské ordinérnosti, fantasy či viktoriánské éry. Na hře pracoval hlavní herní designér Harvey Smith, jenž se podílel na vývoji například System Shock či Deus Ex. Hra jde podle něj projít i bez jediného zabití člověka.

Poznámka:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_dishonored_definitive_edition_334700_(34262).exe".

• NEPOKOUŠEJTE SE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ narvat datové BIN soubory instalátoru, do aplikací virtuálních CD/DVD/BD mechanik, nebude to fungovat! V případě těchto BIN souborů se NEJEDNÁ o soubory obsahující obraz CD/DVD/BD disku, jde o datovou součást instalátoru hry!

• Hra je kromě Angličtiny a dalších jazyků lokalizována do ČEŠTINY.

POZOR! DŮLEŽITÉ! ČEŠTINA do hry se nastavuje při už instalaci hry! Po startu instalátoru klikněte v okně instalátoru v levém dolním rohu na tlačítko "Options", v dalším okně vyberte v rozbalovacím řádku u spodní hrany okna položku "Čeština", pak zaškrtnete zatržítkem souhlas s licenčním ujednáním a potom pokračujte kliknutím na tlačítko "Install" v prostředí instalátoru hry.

• Pro rozbalení archivu DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME POUŹÍT APLIKACI "WinRAR" ve verzi 6.0 a vyšší. V ŽÁDNÉM PŔÍPADĚ NEPOUŽÍVEJTE STARÉ VERZE WinRARu NEBO JINÉ "NÁHRAŽKOVÉ" DEARCHIVERY! V případě, že vám váš dearchiver HLÁSÍ CHYBU při rozbalování souboru PŘEINSTALUJTE HO NA NEJNOVĚJŠÍ VERZI PROGRAMU WINRAR NEBO 7ZIP! Každý zdejší archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě doopravdy poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Image

Image

Image


Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 440,569 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 7,038,527 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]