Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Prey (2017) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Po Okt 24, 2022 11:09 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Prey /EN /GOG
(+Čeština)

Image

Stručný popis:

Prey je 3D akční sci-fi hra, která byla vyrobena společností Arkane Studios. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hra je funkční na Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Prey je sci-fi akční střílečka s prvky RPG a silným příběhem. Hráč, coby Morgan Yu, je uvězněn v opuštěné vesmírné stanici plné mimozemských příšer. Hra se odehrává v alternativní časové rovině. V 60. letech byli kosmonauti Sovětského svazu ve vesmíru napadeni mimozemskými vetřelci. Pro pomoc se obrátili k USA. Obě velmoci zbudovaly kolem vetřelců zvaných Typhoni obří stanici a začaly je zkoumat. V 80. letech nastala další tragédie, vetřelci prolomili obranu a všechny vědce zabili. O několik let později přichází organizace TranStar, která ve výzkumu mimozemských bytostí úspěšně pokračuje. Avšak znovu dochází ke katastrofě. To už se píše rok 2032 a Morgan Yu se ocitá na vesmírné stanici “Talos I” plné nepřátelských vetřelců. Žádný jiný člověk nepřežil. Morgan Yu musí začít hledat ukryté stopy a zjistit prapůvod všech událostí. Hráč může zvolit nejrůznější vlastnosti své postavy, a to třeba jakého bude Morgan Yu pohlaví. Obtížnost postupu hrou závisí na volbě mnoha parametrů, které ovlivňují schopnosti při plížení, pohybu i v boji. Rozsáhlé prostory a spletité chodby opuštěné stanice skrývají nečekané překážky. Je možné se pohybovat také mimo stanici v beztížném vesmíru a zkracovat si tak cestu při přesouvání se na vzdálenější místa stanice. K přežití budou potřeba silné schopnosti a zbraně. Z nalezených plánů a součástek lze vyrábět užitečné nástroje. Také je možné získávat speciální dovednosti od vetřelců a použít je pro své vlastní zdokonalení. Situace je o to komplikovanější, že někteří vetřelci jsou schopni změnit svou podobu do tvaru běžných předmětů.

Poznámky:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "setup_prey_10966486_(64bit)_(38551).exe".

• NEPOKOUŠEJTE SE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ narvat datové BIN soubory instalátoru, do aplikací virtuálních CD/DVD/BD mechanik, nebude to fungovat! V případě těchto BIN souborů se NEJEDNÁ o soubory obsahující obraz CD/DVD/BD disku, jde o datovou součást instalátoru hry!

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "prey_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Pro rozbalení archivu DŮRAZNĚ DOPORUČUJEME POUŹÍT APLIKACI "WinRAR" ve verzi 5.0 a vyšší. V ŽÁDNÉM PŔÍPADĚ NEPOUŽÍVEJTE STARÉ VERZE WinRARu NEBO JINÉ "NÁHRAŽKOVÉ" DEARCHIVERY! V případě, že vám váš dearchiver hlásí chybu při rozbalování souboru PŘEINSTALUJTE HO NA NEJNOVĚJŠÍ VERZI PROGRAMU WINRAR NEBO 7ZIP! Každý zdejší archiv má desetiprocentní záznam pro opravu chyb, to znamená, že pokud stáhnete přes zarušené wi-fi sítě doopravdy poškozený soubor, lze takový soubor rekonstruovat a spravit pomocí funkce "Opravit" v aplikaci WinRAR.

Image

Image

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
k_E_n_y   
Warezák


Založený: 09.01.2021
Príspevky: 223
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Št Aug 24, 2023 11:12 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Image


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


LOKALIZÁCIA: EN, CZ
VEĽKOSŤ: 12GB


Žáner: Akčná
Dátum vydania: 5. Máj 2017
Výrobca: Bethesda Softworks, Arkane studio


Prey je akčné sci-fi z pohľadu prvej osoby od Arkane Studios, tvorcov ocenenej série Dishonored. Píše sa rok 2032 a vy sa prebúdzate na palube vesmírnej stanice Talos I obiehajúcej na orbite Mesiaca. Predstavujete kľúčový subjekt experimentu, ktorý má za cieľ raz a navždy zmeniť ľudstvo. Niečo sa ale pokazí...

SCI-FI THRILLER
Na palube vesmírnej stanice Talos I nie je nič tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Ako Morgan Yu sa pustíte do rozlúštenia stôp, ktoré ste si pre seba zanechali, s cieľom odhaliť pravdu o svojej minulosti. Akú úlohu hráte v plánoch spoločnosti a čo znamená mysteriózna sila, ktorá ničí stanicu?

VÝNIMOČNÉ PROSTREDIE
Vesmírna stanica Talos I, ktorá obieha okolo Mesiaca, predstavuje vrchol privátneho vesmírneho podnikania. Objavte korporátny luxus 60. rokov a prechádzajte cez prepojené, nelineárne priestory postavené s cieľom skryť početné tajomstvá.

NEPREDSTAVITEĽNÁ HROZBA
Temná mimozemská entita, ktorá zamorila Talos I, predstavuje žijúcu silu s cieľom vyhladiť svoju korisť. Je len na vás, ako prežiť a ukončiť útok týchto desivých predátorov.

ČEĽTE VÝZVAM
Prispôsobte si herné možnosti a nastavenie náročnosti a užite si tak ešte viac osobité dobrodružstvo. Získajte mimozemské schopnosti a vyvíjajte si tak odlišné kombinácie síl a vylepšujte svoje unikátne schopnosti. Vytvárajte stále viac užitočné predmety pomocou nástrojov, ktoré nájdete na palube. Postavte sa hrozbám za použitia svojho dôvtipu a schopnosti improvizovať.


Minimálne požiadavky
64-bit Windows 7 / novší
Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320
8 GB RAM
20 GB miesta na disku
2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon 7850


Odporúčané požiadavky
64-bit Windows 7 / novší
Intel Core i7-2600K / AMD FX-8350
16 GB RAM
20 GB miesta na disku
4 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD R9 290


POSTUP: rozbal, nainstaluj, hraj

Image


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 22 Queries ] :: [ 116,221 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 1,821,499 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]