Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Haydee (2016) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Po Aug 21, 2023 14:48 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Haydee /EN /CZ /Repack

Image

Stručný popis:

Haydee je 3D logicko-akční hra, která byla vyrobena v roce 2016 společností Haydee Interactive. Jde o první díl z herní série HAYDEE. Tato hra je určena pro Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 a vyšší.

Haydee je vynikající, ale značně obtížná 3D-akčně logická hra, která byla vyrobena v roce 2016 společností Haydee Interactive. V této hře ovládáte ženského androida jménem Haydee při hledání cesty z podivného komplexu plného pastí, hádanek a nepřátel. Pojetím se jedná o hru staré školy, to znamená že hráči se naprosto nic neulehčuje. Nemáte tu žádné samovykreslující se mapy, žádné indikátory se šipečkou ukazující správný směr postupu, žádné interaktivní nápovědy neustále radící co dělat, není zde ani možnost rychloukládání postupu hry. V případě mapy se budete muset spolehnout na svou paměť a co se týče ukládání, hru lze uložit jen po sebrání diskety a to pouze v místnostech vybavených disketovou mechanikou. Jedna sebraná disketa umožňuje uložit hru pouze pětkrát a ani míst se save-checkpointem není mnoho - takže hráč bude muset s ukládáním pozic šetřit. A to není jediná věc se kterou se bude muset šetřit. Podobně omezená je zásoba munice a medikitů, takže každý nález vybavení bude malou oslavou. Proto se vyplatí prohledávat každou skulinu, každý servisní průlez, každou bednu, protože každý kousek výstroje navíc zvyšuje šanci na přežití. Ve hře strávíte značné množství času šplháním, skákáním, sprintem, překonáváním překážek, hledáním a používáním předmětů potřebných k řešení úkolů a zapeklitých logických hádanek. Užijete si i akčních soubojů se záludným roboty a podobnými nástrahami. Haydee je hra nemilosrdná k současným hráčům, zvyklým na současné herní tituly s ulehčovanou hratelností. V této hře musí hráč používat svou pamět, šikovnost i logiku - tohle není hra pro ufňukance, ale pro pořádné drsné hráče.

Poznámky:

• Instalaci hry zahájíte spuštěním souboru "Haydee 1.06-Setup.exe".

• V případě této hry se jedná o vícejazyčnou verzi, kromě "ANGLIČTINY" a "ČEŠTINY" je lokalizována do dalších jazyků.

• Před vlastní instalací hry je DŮRAZNĚ DOPORUČENO aktualizovat ovladače ke grafické kartě a také aktualizovat si balik herních podpůrných knihoven "DirectX" na poslední dostupnou verzi. Rovněž je doporučeno nainstalovat si zvukové ovladače "OpenAL", grafické ovladače "PhysX" a podpůrné systémové knihovny "Microsoft Visual C++ 20015 Redistributable" pro správné fungování hry.

• Pro aktivaci ČEŠTINY zvolte v hlavním menu hry položku SETTINGS, v dalším menu pak položku GAME. V prostředí menu GAME najeďte na položku LOCALE a pomocí šipek doprava/doleva nastavte volbu CZECH, následně zvolte položku APPLY a volbu potvrďte stiskem klávesy "Enter".

• Jedna z věcí se kterou mohou mít někteří hráči problém, je jak se zavěsit s herní postavou za ruce za hranu plošiny. Postup je následující, dojděte s postavou Haydee ke hraně plošiny, otočte se s Haydee zády ke hraně plošiny, jako kdyby jste se chystali skočit pozadu. Nyní DVAKRÁT za sebou stiskněte klávesu "Levý Ctrl" pro sehnutí. Haydee se pověsí za hranu plošiny a vy můžete začít ručkovat vpravo nebo vlevo.

Image

Image

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 214,234 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 3,414,932 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]