Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Umenie musí bolieť / Art School Confidential (2006) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
miroslat   
Uploader


Založený: 02.02.2007
Príspevky: 1368
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Ne Feb 26, 2023 18:54 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

NÁZOV:
Umenie musí bolieť / Art School Confidential /2006.2K.CZ

Komédia / Dráma
USA, 2006, 102 min

Hrajú: Max Minghella, Sophia Myles, John Malkovich, Jim Broadbent, Matt Keeslar, Ethan Suplee, Joel David Moore, Nick Swardson, Anjelica Huston, Roxanne Hart, Marshall Bell, Kate Moennig, Lauren Lee Smith, Steve Buscemi, Ezra Buzzington, Alexi Wasser, Adam Scott, Victoria Chalaya, Brian Geraghty, Scoot McNairy, Katija Pevec, Chris McKenna, Cristen Coppen, Stacey Travis, Michael Shamus Wiles, Choice Skinner, Lauren Bowles, Charlie Talbert, Jeanette Brox, Valyn Hall, Chris Fogleman, Charles Schneider, Jerry G. Angelo, Tahmus Rounds, Amy Gross, Richard Bakalyan, Ozman Sirgood, Dawn-Lyen Gardner, Paul Michael Bloodgood, Curtis Taylor, Ethan Cohn, Marc Vann, Steven J. Oliver, Mike Stanley, Roxanne Day, Brian Turk, Jean St. James, Jeff LeBeau, Oliver Ryan Anderson, Jeremy Guskin, Erik Eidem, Jack Ong, Damara Reilly, Brendan Walsh, Zachary Maurer

Citácia:
claudel *****
Zcela náhodu jsem tuhle pro mě naprosto neznámou komedii objevil na HBO a celou hodinu a půl jsem se nahlas smál. Už dlouho jsem neviděl tak výbornou a přitom originální komedii, která však plní i určitá morální poselství. Není se čemu divit, produkce Malkovich, účast jeho samotného, A.Huston a S.Buscemiho zaručuje kvalitní zábavu. Některé hlášky se mi hluboce vryly do paměti.


OBSAH:
Tentoraz režisér filmov Svet duchov a Santa je úchyl prináša film o talentovanom mladom maliarovi Jeromovi Platzovi (Max Minghella), ktorý uteká zo strednej školy, aby študoval na malej umeleckej škole na východnom pobreží. Tu si chce splniť svoje najväčšie želanie - stať sa najväčším maliarom na svete, ako jeho vzor Picasso. Bohužiaľ, na hodinách výtvarnej výchovy nikto neocení krásu a precíznosť jeho portrétov. Dokonca ani jeho prísne hodnotenia prác spolužiakov a neskoršie pokusy o vytvorenie vlastného pseudoumeleckého diela nenachádzajú obdivovateľov. Niekto však Jeroma obdivuje. Je to dievča jeho snov. Príležitostne sa stáva modelkou a je dcérou slávneho umelca. Je krásna a inteligentná a volá sa Audrey (Sophia Myles). Odmieta pretvárku miestnej umeleckej scény a páči sa jej Jeromova úprimnosť. Keď však Audrey presunie svoju pozornosť na pohľadného Jonaha (Matt Keeslar), vychádzajúcu hviezdu umeleckej školy, Jeromovi to zlomí srdce. V záchvate zúfalstva vymyslí riskantný plán, ako sa konečne presláviť a získať Audrey späť.

CSFD:
IMDB:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


COVER:
Image

MÉDIA INFO:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


KVALITA:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


DWNL:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


heslo: miroslat
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 149,131 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,306,478 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]