Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 47 roninov / 47 Ronin (2013) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
miroslat   
Uploader


Založený: 02.02.2007
Príspevky: 1368
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: So Aug 06, 2022 15:42 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

NÁZOV:
47 roninov / 47 Ronin / 2013.2K-SK.6K-EN

Fantasy / Akčný / Dobrodružný
USA, 2013, 118 min (Special Edition: 128 min)

Hrajú: Keanu Reeves, Hirojuki Sanada, Tadanobu Asano, Kó Šibasaki, Rinko Kikuči, Džin Akaniši, Togo Igawa, Cary-Hiroyuki Tagawa, Neil Fingleton, Yorick van Wageningen, Min Tanaka, Rick Genest, Masaši Fudžimoto, Haruka Abe, Masayoshi Haneda, Jozef Aoki, Clem So, Tanroh Ishida, Isky Fay, Šú Nakadžima, Junichi Kajioka, Masajuki Deai, Victoria Grace, Stephen Stanton

Citácia:
Aberforth *****
Toto je láska do prdele a nie hen..moderné americké lovestory. Už len kvoli tomuto sa tento film oplatilo pozrieť, no a keď má niekto rád Japonsku kulturu, vníma architektúru, prírodu, kostýmy a nema v hlave nasraté, tak musí uznať že toto bol film s veľkým F. Keby žijem v Japonsku pred x rokmi, chcem byť Samuraj..ale nie obyčajný, chcem byť miešanec akým bol Kai(Keanu Reeves). Myslím že táto rola mu sadla dokonale, či už po tej vnútornej alebo vonkajšej stránke. Skrátka taký skutočný chlap, istým spôsobom úbožiak, z iného pohľadu hrdina, s ktorým všetko prežívame počas celého filmu. Myslím že vdýchol do toho určité čaro, čaro ktoré len tak nezmizne.. I will search for you through 1000 worlds and 10000 lifetimes! ......I will wait for you in all of them....Skrátka nádherný FILM.


OBSAH:
47 bojovníkov sa postavilo nepredstaviteľnej presile len aby očistili česť svojho mŕtveho pána. Legenda o 47 roninoch patrí k najznámejším príbehom japonskej histórie a teraz sa z tejto exotickej zeme prostredníctvom hollywoodskych štúdií dostáva na film v podobe výpravného a akčného fantasy dobrodružstva, v ktorom proti týmto pomstiteľom stoja aj nepriatelia, ktorí nie sú z mäsa a kostí. Ronin je samuraj, ktorý stratil svojho pána a tým svoju česť a jeho postavenie v spoločenskom rebríčku stredovekého Japonska tomu zodpovedá. Ešte omnoho nižšie však stoja ľudia zmiešaných rás, medzi ktorých patrí aj sirota Kai (Keanu Reeves), sčasti Brit a sčasti Japonec. Vďaka svojim mimoriadnym schopnostiam ho zoberie na milosť skupina bývalých samurajov, ktorých pán sa stal obeťou spiknutia, ktoré pripravil zákerný Lord Kira a čarodejnica Mizuki. Roninovia chcú Lorda Kiru poraziť za každú cenu, ale tromfy rozhodne nie sú na ich strane. Pokiaľ nezískajú Kaia. Ale aj tak bude cesta za spravodlivou odplatou tŕnistá a len málokto z nich po nej dôjde až do konca, ktorý naviac môže mať v súlade s japonskými tradíciami trpkú príchuť.

CSFD:
IMDB:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


COVER:
Image

MÉDIA INFO:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


KVALITA:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


DWNL:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 199,237 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 3,170,172 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]