Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Firewall (2006) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
miroslat   
Uploader


Založený: 02.02.2007
Príspevky: 1368
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Ne Jan 30, 2022 1:03 am Odpovedať s citátomCelkom dole

NÁZOV:
Firewall / 2006 / 2K.CZ

Krimi / Thriller
USA / Austrália, 2006, 105 min

Hrajú:Harrison Ford, Paul Bettany, Jimmy Bennett, Virginia Madsen, Carly Schroeder, Vince Vieluf, Robert Patrick, Robert Forster, Mary Lynn Rajskub, Alan Arkin, Eric Keenleyside, Nikolaj Coster-Waldau, Ona Grauer, Ty Olsson, Birkett Turton, Matthew Currie Holmes, Elizabeth Thai, David Lewis, Vincent Gale, Brenda Crichlow, Zahf Paroo, Candus Churchill, Beverley Breuer, Andrew McNee

Citácia:
AdamesWWE *****
[8/10] Firewall splnil moje očakávania. Dostal som výborný akčný thriller a som spokojný. Môj oblúbenec Harrison Ford tu podal vynikajúci výkon, hlavný záporák Benatty je takisto perfektný. Fordova rodina tu nemá príliš priestoru, ale hrajú jú sypmatický herci. A pomocníci hlavného záporáka sú takisto celkom slušný. Film má vynikajúci námet, ktorý bol použitý veľa krát vo filmoch, ale mne dej veľmi sadol. Rovnako aj celý film. Primeraná stopáž, film nemá žiadnu nudnejšiu scénu. Akčné scény sú vydarené, pekne natočené. Som rád, že Ford ani Bettany sa nenechali zastúpiť kaskadérmi. Tempo má film výborné, dokonca ani dialógy medzi postavami sú celkom dobré a aj dramatické, takže takisto spokojnosť. Ukončenie filmu bolo dosť veľkolepé, slušný súboj Forda a Bettanyho dosiahol potenciál, som spokojný. Film mne rozhodne sadol, nesklamal ma, slušne som sa bavil a dokážem si ho pozrieť viackrát. Ako Harrisonov fanúšik si musím ceniť každý jeden akčný film v ktorom sa Ford objaví, a užiť si ho naplno. V posledných rokoch okrem Firewallu bol "akčný" aj ako Indiana Jones, dúfam že aj piate pokračovanie slávneho archeológa sa uskutoční, pretože je to môja najoblúbenejšia filmová séria. Ale to som mierne odbočil od hlavnej témy, Firewall je rozhodne pre fanúšikov Forda povinnou, atraktívnou jazdou.


OBSAH:
Bezpečnostný počítačový špecialista Jack Stanfield (Harrison Ford) pracuje pre banku Landrock Pacific. Kariéru a reputáciu si vybudoval navrhnutím toho najefektívnejšieho bezpečnostného systému, ktorý banku chráni pred hackermi. Táto prestížna pozícia mu zaručuje bezstarostný a pohodlný život s manželkou Beth (Virginia Madsen) a dvoma deťmi Sarah (Carly Schroeder) a Andym (Jimmy Bennett). No každý, aj ten najmodernejší bezpečnostný systém má nejakú slabinu – a slabinou Jackovho systému, s ktorou vôbec nerátal, je on sám! Prefíkaný zločinec Bill Cox (Paul Bettany) totiž sledoval a študoval Jacka a jeho rodinu temer celý uplynulý rok. Monitoroval ich mailovú komunikáciu, odpočúval telefonáty a analyzoval ich „dennú rutinu“. Zistil si mená kamarátov Jackových detí, lekárske záznamy celej rodiny a dokonca i identifikačný kód pre stanicu, ktorá dozerá na bezpečnosť v Jackovom susedstve! Bill skrátka monitoroval každú stránku Jackovho života - a je pripravený túto „investíciu“ zúročiť! Spolu s tímom žoldnierov sa zmocní kontroly nad domom Stanfieldovcov a z Beth a detí urobí rukojemníkov v ich vlastnom domove! A Jacka núti nájsť slabé miesto v ním navrhnutom bezpečnostnom systéme a ukradnúť z banky Landrock Pacific 100 miliónov dolárov... Netuší však, že si na tento „biznis“ vybral nesprávneho muža!

CSFD:
IMDB:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


COVER:
Image

MÉDIA INFO:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


KVALITA:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


DWNL:

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: caplan, je vdačný za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 24,748 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 378,189 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]