Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Príchod z minulosti / Blast from the Past (1999) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
miroslat   
Uploader


Založený: 02.02.2007
Príspevky: 1368
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Ut Jan 30, 2018 19:26 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Image
Príchod z minulosti / Blast from the Past / 1999.BDRip.2K.CZ.EN+multisubt.
Komedie / Drama / Romantický
USA, 1999, 99 min
Hrají: Brendan Fraser, Christopher Walken, Sissy Spacek, Alicia Silverstone, Dave Foley, Joey Slotnick, Douglas Smith, Rex Linn, Wendel Meldrum, Donovan Scott, Hugh Wilson, Nathan Fillion, Stephen Blackehart, Jenifer Lewis, Robert Sacchi, Don Yesso, Brant von Hoffman, Scott Thomson, Dale Raoul, Todd Robert Anderson, Danny Zorn, Robb Skyler, Todd Susman, Annie O'Donnell, Ann Ryerson
Citácia:
freddy *****
Tohle byla doslova a do písmene pecka! Já jsem naprosto spokojený. Takováhle nevšední zajímavá originální komedie se vidí jen jednou za čas. Tahle komedie měla velmi originální námět a k absolutnímu vrcholu jí dopomohly vynikající herecké výkony všech hlavních představitelů. Takhle já si představuji komedii, která mne nadchne, která mi vyvolá na tváři úsměv, ale zároveň údiv nad zápletkou a napětí, jak to všechno dopadne. Já jsem byl opravdu nadmíru spokojen a chválím všechny tvůrce, kteří mají s tímto filmem co dočinění. Dávám pět hvězdiček a tleskám, protože takhle suprová komedie se jen tak nevidí. Skládám obrovskou poklonu a těším se, až tuhle komedii zase uvidím.

Adam se narodil v protiatomovém krytu, který si jeho rodiče - geniální, leč mírně paranoidní vědec Clavin Webber a matka, vzorná hospodyňka Helen - vystrašení studenou válkou kdysi postavili na zahradě. K na první pohled bizarnímu rozhodnutí je dovedla havárie a následný výbuch letadla na jejich pozemku, kteroužto událost považovali za útok taktickými zbraněmi. Dříve, než nad nimi zlámeme hůl, je třeba si uvědomit, že nejen Amerika, ale celý svět žil v době kubánské krize ve strachu z třetí světové války a ve světle hrozícího atomového výbuchu není taková reakce zas až tak nepochopitelná. Mimochodem takový představitel J.R. z Dallasu, herec Larry Hagman, měl před domem také jeden malý osobní bunkřík. Nicméně Webberovi dovedli svoje rozhodnutí k dokonalosti. Adam byl díky tomu pětatřicet let vychováván pod zemí, v blahém domění, že je jedním z mála přeživších pozemšťanů a těšil se až radioaktivita venku klesne pod životu nebezpečnou hranici. Otec ho učil vědě, pravidlům baseballu a nenávisti ke komunismu, matka si vzala na starost jeho vzdělání v oblasti tance, správných mravů a džentlemanskému vztahu k dívkám. Je jasné, že v okamžiku, kdy se otevřou tlusté dveře jeho úkrytu, bude Adam na svět venku totálně nepřipraven.

Image
Image

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa

Image
Image
Image
Blast from the Past.Dožeň, co se dá!.1999.cz

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa

Image

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa

Image
Image

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: v214, je vdačný za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 54,882 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 801,523 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]