Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Hundraaringen som klev ut genom fönstret och försvann /2013 Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
miroslat   
Uploader


Založený: 02.02.2007
Príspevky: 1368
SMS donate: 0

PríspevokZaslal: Ut Dec 26, 2017 15:12 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Image
Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol / Hundraaringen som klev ut genom fönstret och försvann / 2013.HDTVRip.6K.CZ
Dobrodružný / Komedie / Drama
Švédsko / Velká Británie / Francie / Španělsko / Rusko, 2013, 109 min
Hrají: Robert Gustafsson, Mia Skäringer, Iwar Wiklander, David Wiberg, Jens Hultén, David Shackleton, Ralph Carlsson, Georg Nikoloff, Alan Ford, Simon Säppenen, Sven Lönn, Bianca Cruzeiro, Gustav Deinoff, Sergej Merkusjev, Manuel Dubra, Miglen Mirtchev, Anders Sanzén, Pernilla Göst, Ola Björkman, Oliwer Carpman, Alvin Thudin, Niclas Angerborn, Patrik Karlson, Cory Peterson, Algirdas Paulavicius, Richard Cunningham, Jay Benedict, Niclas Carlsson, Göran Hallberg, Linnéa Wikman, Madeleine Jacobsson, Malte Forssell, Mikael Varhelyi, Johan Rheborg, Kerstin Widgren
Citácia:
Malarkey *****
To, že jsem knihu nečetl, mi vůbec nevadí, protože i přesto ji Švédi zfilmovali jako učiněný klenot. Stoletý stařík je příběh tak neuvěřitelně zábavný, že se u něj nedá nebavit. Je rozdělen na dvě příběhové linie. Minulost, jak si stoletý stařík prožil život a současnost, která začíná v momentě, kdy stoletý stařík vyskočí z okna a zmizí. V obou případech neznám ulítlejší příběh a věřím, že každý by utáhnul samostatný film. Šílenost rozjíždí další šílenost a nekončící zábava ne a ne polevit. Dokonce jsem i často slyšel srovnání s Forestem Gumpem. Určitě ale ne tím, že by byl stoletej stařík pitomej. Spíš proto, že tím životem procházel s takovou lehkostí, že mu to nemůžu nezávidět. Opravdu krásný film. Udělal mi radost, pobavil a zvedl náladu o sto procent.

Allanu Karlssonovi je 100 let. V domově důchodců, kde v tomto věku tráví svůj zbývající čas, pro něj chystají velkou narozeninovou oslavu. Ale vitální stařík ještě nechce zůstat v bačkorách v křesle. Má docela jiné plány. Rozhodne se pro útěk. Poté, co vyleze z okna, se vydává na úžasný a naprosto nepředvídatelný výlet... Shodou náhod se mu do rukou dostane kufr plný peněz. Než se naděje, má v patách gang zločinců, sem tam se objeví nějaká mrtvola a mezi společníky, které na své cestě přibere do party, je i velmi neskladná slonice. Kromě toho po něm samozřejmě pátrá policejní sbor v čele s nepříliš schopným komisařem. Pro kohokoliv jiného by to bylo životní dobrodružství, ale s podobnými věcmi už má Allan bohaté zkušenosti. I když se nikdy nezajímal o politiku, byl nechtěně hlavním aktérem mnoha důležitých událostí 20. století. Bezděčně se podílel na vynálezu atomové bomby, stal se dobrým přítelem několika amerických prezidentů a mezi jeho další "známé" se při jeho životní pouti zařadili i Stalin, Churchill, Mao Ce-tung nebo Kim Ir-sen.

Image
Image

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa

Image
Image
Image
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.2013.cz

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa

Image

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa

Image
Image

Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: Olap, cikyno, jarousman, slniečko85, v214, sú vdační za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 61,306 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 870,158 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]