Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Tomb Raider 5: Chronicles (2000) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Pi Jan 27, 2017 12:57 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Tomb Raider Chronicles (EN)
(GOG edition)

Cover:

Image

Stručný popis:

Tomb Raider Chronicles je 3D akční adventura, kterou vyrobila v roce 2000 společnost Core Design pro počítače s operačním systémem Windows a MacOS, včetně herních konzolí Sega Dreamcast a Sony Playstation 1. Jedná se pátý díl ze slavné série 3D akčních adventur TOMB RAIDER. Později byla hra společností GOG Limited upravena, "remasterována" a zbavena DRM ochran. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Tomb Raider Chronicles začíná ihned na konci příběhu The Last Revelation. Lara je stále pohřešována a předpokládá se, že zemřela. Obřad u pomníku Lary na panství Croftů přivádí dohromady tři staré přátele Lary: Winstona, Charlese Kanea a pátera Patricka Dunstana. Zatímco venku je strašný liják, trojice nostalgicky vzpomíná na předchozí dobrodružství Lary. Mezitím, stovky mil daleko Werner Von Croy koordinuje šílené vykopávky hledajíce odpovědi pohřbené hluboko pod Egyptskou pouští. První příběh se odehrává v Římě. Lara se pokouší najít Kámen mudrců. Hledání ji komplikují Larson a Pierre, kteří se snaží artefakt Laře ukrást. Druhý příběh se odehrává v Rusku. Lara se dostává na ruskou námořní základnu a dále do ponorky, kde je zatčena ruskou mafií. Jakmile se Lara osvobodí, vydá se prozkoumat ponorku a mořské dno, s cílem nalézt Kopí osudu. Když se jí to podaří, vrací se do ponorky, avšak ta je zničena. Lara jako jediná na poslední chvíli uniká. Ve třetím příběhu se setkáváme s Larou v mladistvém věku, kdy se Lara tajně vydá spolu s rodinným přítelem, páterem Dunstanem, na tajemný ostrov v Irsku, aby jej osvobodili od magických sil. Čtvrtý a poslední příběh vypráví o Lařině vniknutí do mrakodrapu společnosti Von Croy Industries. Von Croy je zde zraněný, na invalidním vozíku, poté co unikl z chrámu v Kambodži. Lara mu ve spolupráci s přítelem ZIPem odcizí artefakt Iris, známý z předchozího dílu hry.

Obsah archivu:

setup_tomb_raider5_2.1.0.7.exe - instalační balík verze 2.1.0.7 se hrou "Tomb Raider 5"
tomb_raider_5_artworks.zip - grafické návrhy, tvorba výtvarníků a grafiků pro hru "Tomb Raider 5"
tomb_raider_5_avatars.zip - archiv s obrázky vhodnými k použití jako zástupné obrázky ("avatary") v sociálních sítích, komunikačních programech, diskusních fórech a dalších aplikacích
tomb_raider_5_bonus_level.zip - přídavné bonusové levely ke hře "Tomb Raider 5"
tomb_raider_5_manuals.zip - anglické manuály ke hře "Tomb Raider 5" ve formátu PDF

Poznámky:

• Grafické vlastnosti jako je rozlišení monitoru a další, lze nastavit v konfigurátoru, který ve Windows 10 najdete po kliknutí na tlačítko "Start" -> Písmeno "T" -> "Tomb Raider 5 [GOG.com]" -> "Setup"

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se frustrátů a deprivantů, srovnávající vzhled, hratelnost, funkčnost a ovladatelnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Velikost archivu: 548 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 152,775 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,279,272 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]