Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Legend of Grimrock 1 (2012) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Po Dec 19, 2016 15:30 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Legend of Grimrock (EN+CZ)
(GOG edition)

Cover:

Image

Stručný popis:

Legend of Grimrock je moderní 3D krokovací Dungeon/RPG hra, které se povedl prakticky zázrak - oživit dávno mrtvý herní žánr old-school krokovacích dungeonů a předvést ho jako životaschopný koncept současným hráčům a výrobcům her. Hra byla vyrobena v roce 2012 společností Almost Human, pro počítače s operačním systémem Windows, Mac OS X a Linux včetně mobilních zařízení s operačním systémem iOS. Distribuci zde uvedeného vydání hry zajišťovala společnost GOG Limited, hry distribuované touto společností jsou upraveny tak, že neobsahují DRM ochrany a je zajištěna jejich funkčnost ve Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 a vyšších.

Hráč ovládá čtyři vězně, odsouzence k smrti, kteří jsou spuštěni do kobek a jeskyní "Grimrock" (Ponuré skály), kde mohou vykoupit svou vinu. S prázdnýma rukama a pouze matným tušením, co čeká v labyrintu chodeb a pastí, bojují vaši svěřenci o holý život. Jenže dokud člověk dýchá, je naděje, říká se. Ale také se říká, že z bludiště kobek, které se vinou hluboko pod horou, ještě nikdo živý nevyšel... je na vás, aby tomu bylo jinak.

Obsah archivu:

setup_legend_of_grimrock_1.0.0.8.exe - instalační balík verze 1.0.0.8 se hrou "Legend of Grimrock" ve verzi 1.1.4
legend_of_grimrock_artworks.zip - grafické návrhy vytvarníků a grafiků pro hru "Legend of Grimrock"
legend_of_grimrock_avatars.zip - archiv s obrázky vhodnými k použití jako zástupné obrázky ("avatary") v sociálních sítích, komunikačních programech, diskusních fórech a dalších aplikacích
legend_of_grimrock_cestina.zip - ČEŠTINA pro hru "Legend of Grimrock" verze 1.1.4
legend_of_grimrock_cz_manual.zip - český manuál ke hře "Legend of Grimrock" ve formátu PDF
legend_of_grimrock_design_sketches.zip -pracovní náčrty vývojářů, vytvarníků a grafiků pro hru "Legend of Grimrock"
legend_of_grimrock_en_manual.zip - anglický manuál ke hře "Legend of Grimrock" ve formátu PDF
legend_of_grimrock_main_music_theme.zip - skladba z hlavního menu hry "Legend of Grimrock"
legend_of_grimrock_map.zip - čtverečkovaný mapovací papír a mapa ke hře "Legend of Grimrock" ve formátu PDF
legend_of_grimrock_save_editor.zip - editor uložených pozic ke hře "Legend of Grimrock"
legend_of_grimrock_team_photo.zip - fotografie vývojářského týmu hry "Legend of Grimrock"
legend_of_grimrock_wallpapers.zip - tapety na plochu s motivy herní série "Legend of Grimrock"

Poznámka:

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "legend_of_grimrock_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Jestliže chcete ve hře používat přibalenou ČEŠTINU, v žádném případě hru NEAKTUALIZUJTE na novější a vyšší verzi. Čeština funguje pouze s verzí hry, která k dispozici v tomto archivu.

• Pokud jste hry typu "krokovací čtverečkový dungeon" NIKDY NEHRÁLI věnujte zvýšenou pozornost dalším uvedeným informacím, zabráníte tak své vlastní frustraci nad tím, že jste se dopředu neinformovali, čím-že se to ty krokovací čtverečkové dungeony od ostatních RPG her vlastně liší. Ve hrách typu "Dungeon" je herní plocha rozdělena na pomyslné čtverce a vy se se svou skupinkou hrdinů můžete pohybovat pouze po těchto čtvercích - vpřed, vzad, doleva a doprava. Tímto typem pohybu se krokovací dungeony odlišují od her ostatních žánrů. Po pohyb v "Legend of Grimrock" se používají standardní klávesy "W", "S", "A", "D" včetně kláves "Q" a "E" pro otáčení doleva a doprava.

• V původních starých krokovacích dungeonech chyběla většinou možnost automapingu a proto byli tehdejší hráči zvyklí zakreslovat si mapu sami na čtverečkový papír. V "Legend of Grimrock" vám naštěstí toto odpadá a mapu která se vykresluje při postupu hrou si zobrazíte stiskem tlačítka "Tab". Pro hadcore retro pamětnické hráče, lze samozřejmě možnost automapování vypnout a z archivu "legend_of_grimrock_map.zip" si vybalit a vytisknout soubor "legend_of_grimrock_graph_paper.pdf", což je stylový čtverečkovaný papír s logem hry určený pro takovýto typ hráčů.

• Další odlišností od běžných her RPG žánru je sběr jídla a vybavení. Obzvláště jídlo je nesmírně důležité, protože vaše hrdiny MUSÍTE KRMIT! Ano krmit! Proto při postupu hrou sbírejte všechno jídlo na které narazíte, ať se jedná o pečené šváby, vařené brouky, houby, slimáčí maso, krysí pečené kýty a podobně. Vše časem upotřebíte. Hrdiny nakrmíte tak, že kliknete na portrét příslušného hrdiny, nebo ho vyberete stiskem kláves "1", "2", "3" a "4" pod F-klávesami. Po otevření profilu hrdiny si zkontrolujte na pruhovém ukazateli hladu stav sytosti pod portrétem hrdiny, pokud je "modrý" pruh ukazatele vyhladovění tak poloviční, popadněte z položek v inventáři nějakou potravinu a upusťte ji na portrét hrdiny. Po signalizaci nakrmení (zvuk chroupnutí a polknutí) úroveń "nakrmenosti" postavy se zvýší. Pokud úroveň "nakrmenosti" postav bude na nule, vaši svěřenci NEZEMŘOU, dokonce vám nebude ubývat ani zdraví a ani energie. Jen se zdraví a energie po soubojích nebude obnovovat, což může být při dalším postupu hrou fatální a nesmírně frustrující. Takže pravidelně kontrolujte a krmte!

• Důkladně zkoumejte své okolí, aby vám neunikla tlačítka na zdech od tajných skrýčí a podobně. Sbírejte co se dá, i takový obyčejný kámen se dá hodit po nepříteli, nebo s ním můžete zatížit nášlapnou dlažcici od zákeřného propadla. Protože jste vězni a odsouzenci a do kobek jste byli hozeni bez jakékoliv výstroje, ve hře se můžete vybavit pouze tím co najdete. Kdo sbírá a používá nalezené věci, ten má větší šanci na přežití. Pravidelně ukládejte pozici ze hry, není nic horšího začínat level od začátku!

• Tato hra je určena hlavně současné odvážlivce a nekonzervativní pamětníky, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů nesnášejících hry odlišující se od většinového mainstreamu a nesmyslně srovnávajících hratelnost a funkčnost této hry s hrami úplně jiných žánrů - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Image Image

Velikost archiv: 445 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 161,178 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 2,403,829 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]