Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Flashback (1992) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: St Mar 09, 2016 9:23 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Flashback (EN)
(engine REminiscence)

Image

Stručný popis:

Flashback je plošinová akční adventura, která byla vyrobena v roce 1992 společnostmi Delphine Software International a Tiertex pro počítače Amiga, Acorn Archimedes, NEC PC-9801, FM Towns, PC s operačními systémy MS-DOS a Mac OS, herní konzole Mega Drive/Genesis, Sega CD, Mega-CD, 3DO, SNES, CD-i, Atari Jaguar, mobilní zařízení s operačním systémem iPhone OS, Maemo a Symbian včetně platforem a operačních systémů umožńujících provoz enginu REminiscence. Distribuci hry zajišťovala společnost U.S. Gold. V USA byla hra prodávána pod názvem "Flashback: The Quest for Identity". Zde uvedená verze hry používá pro běh hry engin REminiscence verze 0.2.1, který funguje na moderní multimediální systémové knihovné SDL.dll. Díky enginu REminiscence je hra hratelná ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a vyšších.

Děj hry se točí okolo Conrada B. Harta, agenta galaktické vyšetřovací služby, který odhalí plány mimozemšťanů na ovládnutí už tak zdecimovaného světa za pomoci lidí z vlády. Ze strachu z prozrazení nahraje sebe a své záznamy na tzv. Holokostku a zálohuje svou paměť, naneštěstí je prozrazen, unesen mimozemšťany a je mu vymazána paměť. Podaří se mu utéct a po havárii při útěku je ponechán svému osudu na měsíci Titan, najde svou holokostku, kde mu jeho já řekne co dělat, Conrad se vydává na dobrodružství za nalezením identity a zadostiučiněním. Tato originální hra, která se stala nejlépe prodávanou francouzskou hrou v historii, se vyznačuje chytlavým příběhem, originalitou a cyberpunkovým nádechem světa neradostné budoucnosti roku 2142. Se svým hrdinou budete skákat, šplhat, ovládat elektroniku, bojovat s nepřáteli, cestovat vesmírem. Hra se vyznačuje plynulou animací charakterů, kdy je každý pohyb plynulý díky rotoskopické technice animace. Hra je inspirována filmy jako Blade Runner či Total Recall. V roce 2013 vyšel HD remake.

Poznámky:

• Po spuštění hry se hra zobrazí na ploše Windows pouze ve vlastním samostatném okně. Pokud chcete hrát hru v celoobrazovkovém režimu, použijte klávesovou zkratku "Pravý Alt"+"Enter".

• Videosekvence lze přerušit prostřednictvím stisku klávesy "Backspace". Klávesa "Backspace" je důležitá i pro dialogy s herními postavami, bez jejího použití nebudete moci pokračovat v "rozdělaných" rozhovorech.

• Manuál ve formátu PDF s popisem ovládání naleznete po kliknutí na talčítko "Start" zde: "Všechny programy" -> "Flashback (REminiscence engine)"-> "Flashback - Manual". K jednoduchému popisu ovládání se můžete dosta i ve hře, pokud v Hlavním mene vyberete položku "Info".

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na uštěpačné, jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů, srovnávající vzhled, hratelnost a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 34,147 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 556,882 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]