Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Crusader: No Remorse (1995) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Pi Feb 26, 2016 7:24 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Crusader: No Remorse (EN+CZ)
(GOG edition)

Cover:

Image

Stručný popis:

Crusader: No Remorse je prvním dílem v sérii akčních bojových pseudo3D izometrických her CRUSADER. Tato hra byla vyrobena v roce 1995 společnostmi Origin Systems a Realtime Associates pro PC s operačním systémem MS-DOS a herní konzole Sega Saturn a Sony Playstation 1. Později v roce 2011 byla hra "remasterována" společností GOG Limited pro fungování v novějších verzích operačního systému Windows. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a vyšších.

v této hře zaujme hráč roli Crusadera - Křižáka, člena elitního komanda nadnárodní světovládné korporace WEC (World Economic Consortium, WEC - česky Světové ekonomické konsorcium). Na začátku hry se trojice elitních "Křižáků" - vojáků WEC (tzv. Silencers) vrací z nezdařené mise, ve které neposlechli příkazu pálit na civilisty, které chybně měli za rebely. Jsou přepadeni bojovým mechanoidem WEC a dva z nich jsou zabiti. Třetímu z nich, kapitánovi beze jména (který se stane hráčovou postavou) se podaří stroj zneškodnit granátem. Kapitán se po této zradě připojí k hnutí odporu, kde se jako bývalý voják WEC setkává se záští, nedůvěrou i nenávistí. V průběhu hry se kapitán bez okolků a reptání pouští do nebezpečných misí, často s nedostatečným vybavením a jeho nepřetržitým úspěchem v nich si postupně získává respekt ze strany členů hnutí odporu. Nakonec odhalí tajné plány na vesmírnou stanici WEC – „Platformu bdělosti“, která může zaútočit na jakékoli místo na Zemi z vesmíru, což znamená, že celá města, ve kterých WEC ví, že sídlí hnutí odporu, mohou být vymazána z mapy – záleží jen na milosti či nemilosti konsorcia. Hnutí odporu v těchto městech se pod pohrůžkou bombardování musí vzdát. Ve stejné době je buňka hnutí odporu zrazena zevnitř a téměř všichni v ní jsou zabiti. I přes zradu z vlastních řad se kapitánovi podaří infiltrovat Platformu bdělosti a vydává se ji zničit, aby zachránil zbytky hnutí odporu. Hra v době vydání přímo excelovala ve všech důležitých parametrech. Grafická stránka hry byla v době MS-Dosu dosud nevídaná, především vysoké rozlišení s obrovským počtem detailů a předmětů, které bylo možno podrobit totální destrukci. Zvuková kulisa je výborná i na dnešní poměry, každá zbraň má jiný akustický projev a devastační účinek na okolí. Cinkání rozstříleného skla, výbuchy rozstřílených barelů a strojního vybavení jsou na dost reálné a velmi uvěřitelné úrovni. V neposlední řadě řev plamenem či kyselinou usmažených nepřátel je obzvláště působivý po všech stránkách. Hudba je tak dobrá, že by se mohla vydat jako soundtrack. Hra si i dnes zachovává svou vysokou hratelnost a rozhodně stojí pamětníkům za opětovné zahrání a odvážlivců za vyzkoušení.

Obsah archivu:

setup_crusader_no_remorse_2.0.0.15.exe - instalační balík verze 2.1.0.15 se hrou "Crusader: No Remorse"
crusader_no_remorse_antiterrorist_site_security.zip - fiktivní bezpečnostní směrnice konsorcia WEC na zajištění základen proti terostickým hrozbám
crusader_no_remorse_cestina.zip - částečná ČEŠTINA pro hru "Crusader: No Remorse"
crusader_no_remorse_manual.zip - anglický manuál ke hře "Crusader: No Remorse" ve formátu PDF
crusader_no_remorse_reference_card.zip - popis ovládání ve hře "Crusader: No Remorse" ve formátu PDF
crusader_no_remorse_resistance_confidential.zip - tajný fiktivní písemný dokument o hnutí odporu
crusader_no_remorse_topline_newsletter.zip - fiktivní věstník/zpravodaj ze světa řízeného korporací WEC

Poznámka:

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "crusader_no_remorse_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt". Tato čeština
je pouze částečná - jsou počeštěny jen doprovodné texty u animací, nic víc - vše ostatní zůstává v původní angličtině.

• Ovládání hry je poněkud specifické a hráč si na něho musí zvyknout. Stiskem klávesy "F1" při hře aktivujete popis ovládání hry, díky této nápovědě nebudete ze začátku hry tolik frustrováni začátečnickou neobratností.

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image Image

Image Image

Velikost archivu: 837 MB


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 360,626 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 5,897,368 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]