Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Alien Front Online (2001) Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ne Jún 28, 2015 11:36 am Odpovedať s citátomCelkom dole

Alien Front Online (EN)
(Dreamcast emulace)

Cover:

Image

Stručný popis:

Alien Front Online je populární arkádová 3D akční hra která byla vyrobena v roce 2001 společností WOW Entertainment pro herní konzoli Sega Dreamcast. V této hře je děj situován do období invaze mimozemšťanů, kteří mají jediný cíl - podrobení a zničení naší rodné planety. V této hře si můžete vybrat za jakou stranu budete hrát, zda za mimozemské cizince s bitevními roboty, nebo pozemšťany vyzbrojené tankovou technikou. Při zahájení hry máte na výběr ze tří základních herních módů: Tactics, Arcade a Online.

V módu Tactics máte před sebou několik desítek misí, každou s určitým úkolem. Je vcelku jedno za jakou stranu se bitev zúčastníte. V případě lidí máte na výběr ze tří typů tanků, které se mezi sebou liší technickými parametry a podobné je to u mimozemských vetřelců, kde máte na výběr ze tří robotických strojů různých vlastností. Úvodní tři mise jsou jakýmsi výukovým tutorialem a každou další misí se jejich obtížnost zvyšuje. pokračování v kampani není nezbytné splnit ihned všechny mise, ale na určitém místě vás hra už nepustí vpřed, a vy se budete muset se vrátit a napravit svá pochybení u nesplněných misí.

V módu Arcade opětovně vybíráte ze dvou zúčastněných stran, ale po volbě jednoho ze tří typů strojů vám vybraný stroj zůstává do konce vašeho působení v tomto herním režimu. Po nezbytném briefingu, se přesunete do bitevní lokace kde musíte v časovém limitu dostát svému úkolu. Pokud se vám podaří ze světa zprovodit žádaný počet nepřátel, postupujete dále. Za přesnost své střelby či počet zlikvidovaných oponentů dostanete na konci každé splněné úrovně časový bonus navíc, který se vám přičítá k limitu splnění dalšího levelu. S vývojem hry se čas postupně dramaticky redukuje a celé to je o tom, jak daleko že se vlastně dokážete v Arcade dostat. Východiskem z nouze budiž možná kooperace se spřátelenými jednotkami, sympatická mapa dané lokace se zohledněním postavení nepřátelských sil, příjemné power-upy (které jsou pro každou ze stran odlišné).

Mód Online není z historických důvodů již funkční. Díky trestuhodně špatné reklamě a propagaci herní konzole Dreamcast ukončila v roce 2000 společnost Sega oficiálně podporu herní konzole Dreamcast a v roce 2001 byli zrušeny všechny herní servery a hráčům, kteří si zvykli soupeřit s ostatními online zbyly jen oči pro pláč.

Tento release obsahuje původní originální hru pro herní konzoli Dreamcast včetně integrovaného emulátoru nullDC verze 1.0.4. Součástí tohoto releasu je i CD image původního originálního CD, který emulátor používá pro vlastní fungování hry, včetně přehrávání videí a hudby. V tomto vydání nemusíte nic nastavovat, stačí pouze nainstalovat a po kliknutí na ikonu na ploše, rovnou hrát. Díky integrovanému emulátoru nullDC je hra hratelná ve Windows 2000, Windows XP, Windows Vista a Windows 7.

Ovládání hry:

kurzorové šipky "vlevo/vpravo" nebo klávesy "num 4"/"num 6" - HLAVNÍ A POMOCNÁ MENU - pohyb vlevo/vpravo
kurzorové šipky "nahoru/dolů" nebo klávesy "num 8"/"num 5" - HLAVNÍ A POMOCNÁ MENU - pohyb nahoru/dolů
klávesa "Enter" - aktivace hry, pauza, přerušování demo animací (Dreamcast Joypad - tlačítko "START")

klávesy "num 8" a "num 5" - ŘÍZENÍ TANKU/ROBOTA - jízda dopředu a dozadu
klávesy "num 4" a "num 6" - ŘÍZENÍ TANKU/ROBOTA - otáčení doleva a doprava
klávesy "num 7" a "num 9" - ŘÍZENÍ TANKU/ROBOTA - jízda do stran - doleva a doprava

klávesa "Y" - střelba, potvrzování položek v Hlavním, pomocných a breafingových menu (Dreamcast Joypad - tlačítko "A")
klávesa "X" - střelba z "bonusové" (sebrané) zbraně, tlačítko "Zpět/Ukončit/Zrušit (Back/Quit/Cancel)" v Pomocných a Breafingových menu (Dreamcast Joypad - tlačítko "B")
klávesa "S" - přepínání herního pohledu (Dreamcast Joypad - tlačítko "X")

klávesa "Enter" - pauza, výběr herního módu, přerušení intra

Postup spuštění hry

1. Necháme projet na obrazovce úvodní přehled log výrobců a distributorů hry až do obrazovky s výběrem paměťových karet.
2. Na obrazovce s výběrem paměťových karet, nastavíme a vycentrujeme pomocí kurzorových šipek žlutý kurzor ve tvaru zaměřovače na zelené paměťové kartě a stiskneme klávesu "Y". Kurzor změní barvu ze žluté na červenou a zobrazí se malé menu, které ukazuje uložené pozice na virtuální paměťové kartě. Zde si můžete vybrat klávesou "Y" (Dreamcast joypad - tlačítko "A") již vytvořenou testovací pozici "Player" a jít rovnou do hry, nebo si výběrem jedné z prázdných pozic "Empty" můžete vytvořit pozici vlastní. Pokud si zvolíte vytvoření vlastní pozice, tak po stisku klávesy "Y" (Dreamcast joypad - tlačítko "A") budete vyzváni k zadání jména. Jméno napíšete tak, že v písmenkové tabulce v horní části obrazovky kurzorovými klávesami vybíráte písmena, která potvrzujete klávesou "Y" (Dreamcast joypad - tlačítko "A"). Vybrané jméno potvrdíte a uložíte najetím kurzoru na položku "ENTER" ve spodní části písmenkové tabulky a stisknutím klávesy "Y" (Dreamcast joypad - tlačítko "A"). Tím uložíte vytvořenou pozici a automaticky pokračujete dále do hry. Pokud by jste z nějakého důvodu chtěli proces vytváření jména přerušit, stačí najet kurzorem v písmenkové tabulce na horní hranu tabulky na položku "CANCEL" a po potvrzení výběru této položky klávesou "Y" (Dreamcast joypad - tlačítko "A") se vrátíte do výběru pozic.
3. Po vybrání pozice na paměťové kartě pokračujete dále do hry nejpvre se vám zobrazí úvodní obrazovka s logem hry a po stisku klávesy "Enter" (Dreamcast Joypad - tlačítko "START") přejdete do prostředí hlavního menu zde si můžete zvolit mezi dvěma funkčními herními módy "ARCADE" a "TACTICS". Mód "ONLINE" je nefunkční, protože herní servery byli zrušeny (viz "Stručný popis"). To je vše.

Poznámky:

Ukončení hry - uchopte myš, potom co s ní pohnete se aktivuje v horní části obrazovky klasické lištové menu, klikněte v něm na položku "File" a následně na položku "Exit". Rovněž lze pro ukončení použít klávesovou zkratku "Alt"+"F4".

POZOR! v herních módech "ARCADE" a "TACTICS". V obrazovkách pro výběr válčících stran (Lidé/Cizinci) a bojových strojů (Tanky/Roboti) NEJDOU použít kurzorové klávesy vlevo/vpravo. Pro výběr MUSÍTE použít klávesy na Numerické klávesnici: vpravo - klávesa "Num 6", vlevo - klávesa "Num 4".

• Pro řízení tanku se NEPOUŽÍVAJÍ kurzorové klávesy - prostudujte si popis ovládání.

• Pokud chcete změnit konfiguraci ovládacích tlačítek na klávesnici, postupujte následovně - uchopte myš, potom co s ní pohnete se aktivuje v horní části obrazovky klasické lištové menu, klikněte v něm na položku "Options" a následně vyberte položky "Maple" -> "Port A" -> "Config keys for Player 1". Po kliknutí na položku "Config keys for Player 1" se zobrazí okno, kde si můžete změnit kombinaci kláves na tu co vám vyhovuje nejlépe.

• Emulátor nullDC vyžaduje ke svému fungování instalaci knihoven "Microsoft Visual C++ 2010", tento balík s knihovnami vám bude nabídnut k nainstalování při vlastní instalaci hry, je doporučeno jej nainstalovat. Pokud jste při instalaci hry instalaci tohoto balíku odmítli a hra vám neběží, můžete tento balíček naistalovat dodatečně. Nachází se ve složce kam jste nainstalovali hru a jedná se o soubor "vcredist_x86.exe".

• Po startu nechte proběhnout úvodní animace s logy výrobců - hlavní menu hry potom aktivujte stiskem klávesy Enter.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se frustrátů, srovnávající vzhled a funkčnost této prastaré hry s se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 171.51 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 289,483 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 4,627,901 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]