Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Lode Runner: The Legend Returns Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Št Sep 25, 2014 15:19 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Lode Runner: The Legend Returns (EN)

Cover:

Image

Stručný popis:

Lode Runner: The Legend Returns je volné pokračování (sequel) legendární akčně-logické hry "LODE RUNNER" z osmdesátých let minulého století. Hra "Lode Runner: The Legend Returns" byla vyrobena v roce 1994 pro PC s operačmími systémy MS-DOS, Windows 3.1, MacOS a herní konzole Sega Saturn a Sony Playstation 1. Zde uvedená verze byla určena pro operační systém MS-DOS.

V této hře hráč ovládá panáčka jehož úkolem je vysbírat po celém levelu veškeré zlato a utéct strážným. Po vysbírání zlata se objeví žebřík, kterým se hráč dostane do další úrovně hry. Místnosti herních úrovní jsou vystavěny z "plošin" pospojovaných pomocí žebříků a někdy i vodorovných šplhacích tyčí. Po místnosti se pohybují stráže, pokud vás doženou tak umíráte a je vám odečten jeden z příslušného počtu přidělených "životů". Vyčerpáte-li všechny životy - hra končí. Váš panáček není vybaven žádnou zbraní, kterou by se mohl proti strážným bránit. Nicméně, ale může hloubit po své levé nebo pravé straně díry, do kterých mohou být strážní dočasně polapeni. Vyhloubená díra po jistém čase zaroste a zmizí. Pokud se trefíte vyhloubením díry do takového časového intervalu, aby strážný spadl do díry těsně před započetím "zarůstání", bude strážný zlikvidován a reinkarnuje se v horních patrech herní útrovně. Hloubení děr má svá omezení, nemůžete hloubit díru pod sebou a pokud spadnete do díry pod níž není volný prostor - ztrácíte život. Pokud je pod dírou volný prostor či dutina lze dírou bezpečně proskočit, zatímco strážný bude polapen. Po místnosti se rovněž občas mohou vyskytnout podlahy do kterých nelze udělat díru. To je k základním herním principům vše. Hra je i přes své stáří stále výborně hratelná a značně návyková.

Tento release obsahuje původní originální verzi hry včetně integrovaného emulátoru DOSBox ve verzi 0.74. Po instalaci stačí kliknout na zástupce hry na ploše a přes upravený DOSBox se hra automaticky spustí. Nemusíte nic nastavovat, stačí rovnou hrát. Díky integrovanému emulátoru DOSBox je hra hratelná ve Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 a Windows 8.

Poznámky:

• Pokud potřebujete hru zpomalit použijte kombinaci kláves CTRL+F11, pokud naopak potřebujete hru zrychlit použijte klávesy CTRL+F12.

• Hra se ovládá pomocí kláves s čísly na numerické klávesnici. Klávesami "Num 7" a "Num 9" hloubíte díry jak je popsáno výše v popisu hry.

• Další klávesové zkratky pro ovládání hry zjistíte po stisku klávesy "F1", která spouští Nápovědu.

• Pomocí klávesové zkratky "Ctrl + S" ukládáte pozici ve hře, prostřednictvím klávesové zkratky "Ctrl + O" uloženou pozici nahrajete.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 6.44 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 458,809 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 7,335,140 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]