Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Rogue Trooper Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Pi Jún 13, 2014 12:58 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Rogue Trooper (EN+CZ)
(GOG edition)

Cover:

Image

Stručný popis:

Rogue Trooper je 3D akční hra z pohledu třetí osoby, která byla vyrobena v roce 2006 společností Rebelion. Později v roce 2013 byla hra "remasterována" společností GOG Limited pro fungování v novějších verzích operačního systému Windows. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7 a Windows 8.

Rogue Trooper je hra, jejíž příběh je založen na kultovním stejnojmenném komiksu a vypráví o geneticky upraveném vojákovi, který měl původně bojovat ve válce dvou znepřátelených stran: "Severu" a "Jihu" na planetě Nu-Earth. Ale po nezdařeném vylodění a způsobeném masakru, při němž přišel o své spolubojovníky, se rozhodl přijít věcem na kloub. A ačkoli je nyní pouhým dezertérem z armády "Jihu", je mu jasné, že za tím určitě stál někdo z velitelství jižanských armád. Odhodlán pomstít své mrtvé kamarády se proto snaží dopadnout toho, kde je za to zodpovědný. Jedná o klasickou third person střílečku ve sci-fi hávu, využívající komiksového světa 2000AD, to je ostatně patrné i přítomným humorem skrze řadu hlášek od padlých vojáků a prezentovanou vizuální stránkou hry. Z hlediska hratelnosti není nouze o řadu rozmanitých misí akčnějšího a kradmějšího stylu. Jako neotřelý prvek zde slouží sbírání biočipů s osobnostmi tří zabitých kolegů hlavního hrdiny Rogueho, díky nimž si vylepšuje jednotlivé části své výstroje. Dále je možné ve hře nalézat "odpad" z nepřátel či z hromad na skrytých místech, prostřednictvím nichž se dá vyrábět munice a zbraně, nechybí-li k tomuto účelu potřebný nákres.

Obsah archivu:

setup_rogue_trooper_2.0.0.3.exe - instalační balík se hrou "Rogue Trooper"
rogue_trooper_avatars.zip - archiv s obrázky vhodnými k použití jako zástupné obrázky ("avatary") v sociálních sítích, komunikačních programech, diskusních fórech a dalších aplikacích
rogue_trooper_cestina.zip - ČEŠTINA do hry "Rogue Trooper"
rogue_trooper_manual.zip - anglický manuál ke hře "Rogue Trooper" ve formátu PDF
rogue_trooper_ost_mp3.zip - soundtrack ke hře "Rogue Trooper"
rogue_trooper_wallpapers.zip - tapety na plochu s motivy hry "Rogue Trooper"

Poznámka:

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "rogue_trooper_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této staré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 3 GB

Linky jsou kombinovatelné

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Mirror:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Mirror:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa


Mirror:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Podakovania: stewe77, je vdačný za túto tému.
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 389,253 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 6,210,733 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]