Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Twisted Metal 2 Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Št Jan 23, 2014 13:21 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Twisted Metal 2 (EN)

Cover:

Image

Stručný popis:

Twisted Metal 2 je populání akční demoliční automobilová hra ze série TWISTED METAL, která byla vyrobena v roce 1996 společnostmi Sony Interactive Studios America a SingleTrac, pro PC s operačním systémem Windows 9x a herní konzoli Sony Playstation 1. Zde uvedené vydání hry bylo určeno pro herní konzoli Sony Playstation 1.

Twisted Metal 2 je pokračováním hry Twisted Metal. Jako jediná z této série je tato hra dostupná i na platformě PC s OS Windows, zatímco ostatní tituly byly vydány striktně pouze na PlayStation. Ve zkratce jde o demoliční derby s možností využití zbraní na zlikvidování protihráčů. Hráč si vybere vozidlo a arénu, v níž se zápas odehraje. Na výběr je široké spektrum vozidel s různými vlastnostmi, přičemž každé má k dispozici jednu unikátní zbraň. Většina arén reprezentuje známá města jako New York, Paříž nebo Moskva. Cílem hry je zůstat jako poslední naživu, čili "Last man standing". Na výběr je i příběhový "Story Mode", kde musíte uspět v turnaji, aby jste se nakonec mohli postavit proti hlavnímu bossovi - legendárnímu zmrzlinářské autu Sweet Tooth, a jeho majiteli - šílenému klaunovi "Needles Kaneovi". Hráč má ve hře na výběr i velmi bizarní dopravní prostředky, jako například stavební bagr, pohřební auto nebo monstertruck. Hra je zábavná, brutální a i pře své stáří a grafický vzhled poplatný době svého vzniku, dokáže pobavit i dnes.

Tento release obsahuje původní originální hru pro herní konzoli Playstation včetně integrovaného emulátoru pSX verze 1.13. Součástí tohoto releasu je i CD image původního originálního CD, který emulátor používá pro vlastní fungování hry, včetně přehrávání videí a hudby. V tomto vydání nemusíte nic nastavovat, stačí pouze nainstalovat a po kliknutí na ikonu na ploše, rovnou hrát. Díky integrovanému emulátoru pSX je hra hratelná ve Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 a Windows 8.

Ovládání hry:

kurzorové šipky doleva, doprava - pohyb vpravo, vlevo, dopředu a dozadu
"kurzorová šipka nahoru" nebo klávesa "X" - přidat plyn (PSX Joypad - tlačítko "Čtverec")
"kurzorová šipka dolů" nebo klávesa "S" - brzda (PSX Joypad - tlačítko "kroužek")
klávesa "A" - turbo (PSX Joypad - tlačítko "Trojúhelník")
klávesa "Y" - potvrzování položek v hlavním menu (PSX Joypad - tlačítko "Křížek")

klávesa "pravý Shift" a "levý Shift" - přepínání v inventáři sebraných zbraní a vylepšení (PSX Joypad - tlačítko "R1" a "L1")
klávesa "pravý Ctrl" - použít zbraň nebo vylepšení z inventáře (PSX Joypad - tlačítko "R2")
klávesa "levý Ctrl" - použít kanóny (PSX Joypad - tlačítko "L2")
klávesa "Enter" - přerušení animací, prvotní aktivace hry, během hry - pauza a aktivace pomocného menu, potvrzování položek v pomocném menu (PSX Joypad - tlačítko "START")

klávesa "F6" - uložit pozici "Quicksave 1"
klávesa "F7" - uložit pozici "Quicksave 2"
klávesa "F8" - uložit pozici "Quicksave 3"
klávesa "F9" - uložit pozici "Quicksave 4"
klávesa "F1" - nahrát uloženou pozici "Quicksave 1"
klávesa "F2" - nahrát uloženou pozici "Quicksave 2"
klávesa "F3" - nahrát uloženou pozici "Quicksave 3"
klávesa "F4" - nahrát uloženou pozici "Quicksave 4"

numerická klávesa "Enter" - vypnout/zapnout zvuk
numerická klávesa "Plus" - zesilování zvuků/hudby
numerická klávesa "Mínus" - zeslabování zvuků/hudby

Klávesa "Esc" - ukončení hry (emulátoru pSX)

• Pokud chcete změnit konfiguraci ovládacích tlačítek na klávesnici, postupujte následovně - stiskněte současně klávesy "pravý Alt" + "Enter" - tím přepnete hru do zobrazení v okně. Nyní uchopte myš a najeďte s ní na lištové menu v horní části herního okna a klikněte v něm na položku "File", potom vyberte položku "Configuration". Po kliknutí na položku "Configuration" se zobrazí okno, kde si můžete na záložce "Controllers" změnit kombinaci kláves na tu co vám vyhovuje nejlépe, případně zvolit v rozbalovacím řádku s popiskem "Device" jako ovládací zařízení místo klávesnice "Joypad".

Poznámky:

• Pokud chcete změnit nastavení zobrazení monitoru, postupujte následovně - stiskněte současně klávesy "pravý Alt"" + "Enter" - tím přepnete hru do zobrazení v okně. Uchopte myš a najeďte s ní na lištové menu v horní části herního okna a klikněte v něm na položku "File", potom vyberte položku "Configuration". Po kliknutí na položku "Configuration" se zobrazí okno, kde na záložce "Graphics", v obdélníkovém rámečku s popiskem "Fullscreen" si můžete upravit nastavení celoobrazovkového zobrazení podle svého. Po opětovném stisku kláves "pravý Alt" + "Enter", přepnete hru opět na celou obrazovku.

• Emulátor pSX ve verzi 1.13 nenabízí žádnou další možnost nastavení grafického výstupu, kromě změny rozlišení monitoru. Proto nemá smysl prohledávat nastavení a ani se dotazovat na to proč nelze nastavit kvalitnější zobrazení, vyhlazování a podobně - smiřte se s tím, že to nejde. Komu se to nelíbí, nemusí si tento release stahovat a instalovat. Můžete použít jiný emulátor, ale bude tím ztracena výhoda bezproblémové přenositelnosti a portablovatelnosti emulátoru pSX 1.13.

• Tato kompilace je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů a deprivantů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 629.38 MB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.1s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 109,162 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 1,706,547 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]