Obsah fóra
lamky.net
www.lamky.net
banner
Registrácia  •  Prihlásenie
 Planescape: Torment Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému

Pridat tému do záložiek
Odpovedať na tému Thank Post
Autor Správa
howady   
Warezák


Založený: 22.02.2010
Príspevky: 705
SMS donate: 0
Bydlisko: Přesřekoň

PríspevokZaslal: Ut Dec 17, 2013 22:38 pm Odpovedať s citátomCelkom dole

Planescape: Torment (EN+CZ)
(GOG edition)

Cover:

Image

Stručný popis:

Planescape: Torment je slavná atypická RPG počítačová hra s adventurními prvky, která byla vyrobena v roce 1999 společností Black Isle Studios. Distribuci hry zajišťovaly společnosti Interplay Entertainment a Wizards of the Coast. Později v roce 2010 byla hra "remasterována" společností GOG Limited pro fungování v novějších verzích operačního systému Windows. V případě tohoto vydání se jedná o komerční release bez jakýchkoli ochran proti kopírování od společnosti GOG Limited. Hry staršího data vydání, distribuované touto společností jsou upraveny tak, že je zajištěna jejich funkčnost ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7 a Windows 8.

Hra se odehrává ve světě Planescape jehož středobodem je město Sigil nazývané také Městem dveří. Město dveří spravuje tajemná rasa Dabusů, nad nimiž dlí vládkyně Paní Bolesti. Každé dveře, každý průchod spolu se správným artefaktem, symbolem, či pouhou myšlenkou se může v Sigilu změnit na bránu do jiné sféry. Hráč ve hře ovládá Bezejmenného - hrdinu který se probouzí v márnici na stole a kterému se jako jeho první společník představí levitující prostořeká lebka jménem Mort. To samo o sobě není příjemný začátek. Hrdina se nic nepamatuje, nic u sebe nemá, až na vzkaz, vyrytý na jeho zádech, který mu říká ať se sebere a najde Pharoda, který mu objasní, kdo je a proč nemůže zemřít. Avšak nalezení Pharoda, které vám samo o sobě zabere nějaký ten čas, je pouze začátek neuvěřitelného dobrodružství, na jehož konci čeká objevení sebe sama. Ztráta paměti je dosti zmatečná. Procházíte světem, lidé vás poznávají, ale vy si je nepamatujete. Příběhu to dodává úplně nový rozměr a možnosti. Honička za vlastní minulostí může ale přinést i nemilá překvapení. Vaše volby přináší důsledky a to takové že konce Vaší cesty se mohou hodně lišit. Na cestě Vás může doprovázet až pět společníků z celkového počtu sedmi a záleží jen na vás, koho si vyberete, neboť v závislosti na Vašich činech ve světě Planescape se k vám mohou nebo nemusejí přidat (nebo už dokonce v minulosti přidaly, jen si to nepamatujete) některé postavy. Při svém putování budete klasicky sbírat zkušenostní body, ty pak přerozdělovat do statistik (síla, moudrost, inteligence, obratnost, odolnost) a snažit se plnit přidělené velmi rozmanité questy, aby příští souboj i celé pátrání po své podstatě dopadlo úspěšně. Rozdělení zkušenostních bodů má rozhodující vliv na průběh celé hry a obecně lze říct, že díky propracovanosti herního systému se může s postavou Bezejmenného ztotožnit snad každý. Hru lze dohrát několika různými způsoby a spousta questů je přístupna v závislosti na chování postavy, z toho plyne, že i po opakovaném dohrání bude pořád co objevovat. Dialogové možnosti nabízí nepřeberné množství odpovědí a otázek, čehož by se netrpělivější povahy mohli zaleknout. Avšak objevování sebe sama krůček po krůčku dělá tuhle hru téměř dokonalou.

Obsah archivu:

setup_planescape_torment_2.0.0.8.exe - instalační balík se hrou "Planescape: Torment"
pst_artworks.zip - kresby a nákresy výtvarníků a vývojářů hry "Planescape: Torment"
pst_avatars.zip - archiv s obrázky vhodnými k použití jako zástupné obrázky ("avatary") v sociálních sítích, komunikačních programech, diskusních fórech a dalších aplikacích
pst_book.zip - kniha s příběhy ze světa hry "Planescape: Torment"
pst_cestina.zip - ČEŠTINA pro hru "Planescape: Torment"
pst_manual.zip - anglický manuál ke hře "Planescape: Torment" ve formátu PDF
pst_soundtrack.zip - sountrack ze hry "Planescape: Torment"
pst_wallpapers.zip - tapety na plochu s motivy hry "Planescape: Torment"

Poznámka:

• Pokud chcete mít ve hře ČEŠTINU, po rozbalení hlavního archivu a instalaci hry, rozbalte ješte archiv "pst_cestina.zip" a řiďte se návodem v textovém souboru "!_CTI_MNE_!.txt".

• Tato hra je určena hlavně pro pamětníky, kteří tuto hru kdysi hráli a pro odvážlivce, kteří ji chtějí vyzkoušet. Na znechuceně jízlivé, rádoby-vtipné poznámky a spamy nejrůznějších exhibujících se hormonálně nevyrovnaných pubertálních a postpubertálních frustrátů nesnášejících staré hry a nesmyslně srovnávajících požadavky, vzhled a funkčnost této prastaré hry se současnými hrami - nebude reagováno.

Screenshoty:

Image

Image

Image

Image

Velikost archivu: 1.3 GB

Download:


Linky sa zobrazia až po prihlásení. Prihlás sa
Chces vidieť plný obsah a nie si zaregistrovaný? Zaregistruj sa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
---
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:      
Odpovedať na tému Thank Post


 Prejdi na:   



Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Upozornenie: Žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri. Autor stránky neberie žiadnu zodpovednost za príspevky odoslané uživatelmi. Nepoužívajte tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkolvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autor stránky odmieta akúkolvek zodpovednost za prípadne porušovanie zákonov. Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.
V prípade, že ste narazili na nelegálny obsah prosím okamžite kontaktujte administrátora portálu.



:: Powered by phpBB © 2023 phpBB Group ::

[ Nacítanie: 0.2s ] :: [ 21 Queries ] :: [ 97,365 stránok za dnes ] :: [ Dnes DB: 1,812,437 ] :: [ Max DB: 13,059,503 ]